Mireille Heindryckx

Openingsuren

Maandag 20/05 Na afspraak
Dinsdag 21/05 Na afspraak
Woensdag 22/05 Na afspraak
Donderdag 23/05 Na afspraak
Vrijdag 24/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Na afspraak
Steeds vrijblijvend op afspraak

Foto’s

Info

Beste reisvrienden
 
 
23  jaar geleden ben ik terug gekomen van een 1 jaar durende wereldreis  met een volle rugzak aan reiservaring. Ik startte toen met een opleiding fotografie en grafisch ontwerp achter de rug, enkel gewapend met mijn  fototoestel, in mijn eentje zonder de moderne middelen van gsm, internet, skype, Ipad, … het avontuur tegemoet. 
 
 
Eerst verkende ik enkele grootsteden in de USA en vervolgens ging ik verder langs Mexico, Hawaï, Japan, Indonesië, Filippijnen, Singapore en ten slotte Thailand. Het was een ongelooflijke en leerrijke ervaring die ik altijd als een speciale en unieke herinnering zal blijven koesteren.

Maar,… ik heb er wel een grote reismicrobe aan overgehouden. Een microbe waar geen enkele dokter raad mee kon, maar dit schaadde mijn gezondheid niet. Integendeel! Ik heb deze met plezier kunnen overzetten in mijn verdere loopbaan bij verschillende reiskantoren. Deze microbe werd nog versterkt door de vele opleidingen, studiereizen en workshops waar ik aan deelnam en tot op heden nog steeds niet van genezen ben.

Het leverde mij zelfs in 2008 een mooi resultaat op: 3e beste reisagente van het jaar. Ook Thomas Cook verkoos mij als 'reporter' om één van hun reisroutes in Thailand te verkennen en deze verder toe te lichten.

In de loop van mijn jarenlange beroepservaring heb ik al veel vrienden, kennissen, familie en vooral veel klanten kunnen laten genieten van hun droomvakantie. Het maakt mij steeds gelukkig om hen met de nodige raad en daad bij te staan.

Maar de tijden veranderen: men reist anders, kiest anders. Daarom kies ik nu ook voor een andere weg. Iedereen heeft minder tijd, men zoekt meer en meer naar informatie op het internet en men riskeert door onbetrouwbare organisaties en/of touroperators in de val te lopen. Vanaf nu ga ik dus op zelfstandige basis verder om iedereen hierbij te helpen, dit door extra service en persoonlijke informatie/advies om dit te voorkomen. Ik beschik over de nodige licenties en ben verzekerd bij het garantiefonds.

Zonder enige meerkost bied ik een meerwaarde aan: om zowel voor, tijdens als na de reis uw betrouwbare contactpersoon te zijn! Dat is mijn belangrijkste doel: een gelukkige reiziger terugzien is voor mij een geslaagde missie! Dit in samenwerking met gekende touroperators, lokale agenten waar ik al jaren mee samenwerk om zo een droomvakantie, vlucht, incentives,… te realiseren. Kort samengevat: een mobiel reiskantoor! 

De reiswereld staat niet stil en biedt veel mogelijkheden. Zo heb ik zelf ervaring met allerlei soorten vakanties van city-trips tot kampeer-, ski-, cultuur-, rondreis-, cruise-, lui-lekker- en avontuurlijke vakanties. A-la-cartes op Zuid Afrika en cruises zijn enkele van mijn persoonlijke specialiteiten.

Ik hoop dat ik in de toekomst één van deze vakanties of zelfs een last-minute als een heel persoonlijke reis op maat voor u als reiziger kan realiseren.

Aarzel niet om mij te contacteren op eender welk moment van dag. Dit kan door de wondere wereld van het internet, via email, facebook of linkedin. Een gesproken woordje via telefoon of een persoonlijk gesprek vind ik echter ook nog altijd belangrijk en is zeker niet uit de tijd! Daarom maak ik graag een afspraak bij u thuis wanneer het u het best past.

Groetjes
Mireille
 
 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Mireille Heindryckx als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews