Mireille Heindryckx

Openingsuren

Maandag 23/09 Na afspraak
Dinsdag 24/09 Na afspraak
Woensdag 25/09 Na afspraak
Donderdag 26/09 Na afspraak
Vrijdag 20/09 Na afspraak
Zaterdag 21/09 Na afspraak
Zondag 22/09 Na afspraak

Foto’s

Info

Ervaring

Heindryckx Mireille startte 23  jaar geleden aan een 1 jaar lang durende wereldreis  met een volle rugzak aan reiservaring. Heindryckx Mireille startte toen met een opleiding fotografie en grafisch ontwerp achter de rug, enkel gewapend met haar fototoestel, helemaal alleen zonder de moderne middelen van gsm, internet, skype, Ipad, … het avontuur tegemoet. 
 
Eerst verkende Heindryckx Mireille enkele grootsteden in de USA en vervolgens ging Heindryckx Mireille verder langs Mexico, Hawaï, Japan, Indonesië, Filippijnen, Singapore en ten slotte Thailand. Het was een ongelooflijke en leerrijke ervaring die Heindryckx Mireille altijd als een speciale en unieke herinnering zal blijven koesteren.


Reismicrobe

Maar, … Heindryckx Mireille heeft er wel een grote reismicrobe aan overgehouden. Een microbe waar geen enkele dokter raad mee kon, maar dit schaadde haar gezondheid niet. Integendeel! Heindryckx Mireille heeft deze met plezier kunnen overzetten in haar verdere loopbaan bij verschillende reiskantoren. Deze microbe werd nog versterkt door de vele opleidingen, studiereizen en workshops waar Heindryckx Mireille aan deelnam en tot op heden nog steeds niet van genezen ben.


Mooi Resultaat 

Het leverde zelfs in 2008 een mooi resultaat op: 3e beste reisagente van het jaar. Ook Thomas Cook verkoos Heindryckx Mireille als  'reporter' om één van hun reisroutes in Thailand te verkennen en deze verder toe te lichten.

In de loop van Heindryckx Mireille jarenlange beroepservaring heeft ze al veel vrienden, kennissen, familie en vooral veel klanten kunnen laten genieten van hun droomvakantie. Het maakt haar steeds gelukkig om hen met de nodige raad en daad bij te staan.


Nieuwe weg 

Maar de tijden veranderen: men reist anders, kiest anders. Daarom kiest Heindryckx Mireille  nu ook voor een andere weg. Iedereen heeft minder tijd, men zoekt meer en meer naar informatie op het internet en men riskeert door onbetrouwbare organisaties en/of touroperators in de val te lopen. Vanaf nu gaat Heindryckx Mireille  dus op zelfstandige basis verder om iedereen hierbij te helpen, dit door extra service en persoonlijke informatie/advies om dit te voorkomen. Heindryckx Mireille beschikt over de nodige licenties en ben verzekerd bij het garantiefonds.


Mobiel Reiskantoor

Zonder enige meerkost biedt Heindryckx Mireille een meerwaarde aan: om zowel voor, tijdens als na de reis uw betrouwbare contactpersoon te zijn! Dat is mijn belangrijkste doel: een gelukkige reiziger terugzien is voor mij een geslaagde missie! Dit in samenwerking met gekende touroperators, lokale agenten waar Heindryckx Mireille al jaren mee samenwerkt om zo een droomvakantie, vlucht, incentives, … te realiseren. Kort samengevat: een mobiel reiskantoor! 

De reiswereld staat niet stil en biedt veel mogelijkheden. Zo heeft Heindryckx Mireille zelf ervaring met allerlei soorten vakanties van city-trips tot kampeer-, ski-, cultuur-, rondreis-, cruise-, lui-lekker- en avontuurlijke vakanties. A-la-cartes op Zuid Afrika en cruises zijn enkele van haar persoonlijke specialiteiten.


Aarzel niet om Heindryckx Mireille te contacteren op eender welk moment van dag. Dit kan door de wondere wereld van het internet, via email, facebook of linkedin. Een gesproken woordje via telefoon of een persoonlijk gesprek vindt Heindryckx Mireille echter ook nog altijd belangrijk en is zeker niet uit de tijd!

Daarom maakt Heindryckx Mireille  graag een afspraak bij u thuis wanneer het u het best past.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

We hebben contact opgenomen met... 10 Review door: Gerrit
Top service van een topmadam x... 8,5 Review door: Kevin
Met Mireille is het altijd geze... 10 Review door: CHRISTIAAN
Top advies van een top madam... 10 Review door: Filip