Openingsuren

Maandag 03/06 09:00 - 12:00
Dinsdag 04/06 09:00 - 12:00
Woensdag 29/05 09:00 - 12:00
Donderdag 30/05 09:00 - 12:00
Vrijdag 31/05 09:00 - 12:00
Zaterdag 01/06 Gesloten
Zondag 02/06 Gesloten

Info

Bofina, het betere boekhoudkantoor en bedrijfsadviseur 

Al meer dan 4 decennia heeft Bofina ervaring als boekhoudkundig kantoor en bedrijfsadviseur. Het bedrijf werd opgericht in 1973 en oorspronkelijk fungeerde ze als boekhoudkundig kantoor. Later kwamen er aanvullende diensten bij zoals fiscaal advies en coaching. 
 

Boekhouder

Je hebt een klare kijk op je missie, visie en doelstellingen, maar hoe staat het met je boekhouding? Of je nu een starter bent in volle ontwikkeling, op overnamepad of aan het afbouwen, je moet op elk moment in staat zijn een boekhouding voor te leggen die van het eerste tot het laatste cijfertje klopt. Dit geldt niet alleen voor de fiscus, maar ook zeker voor jezelf en voor potentiële zakenpartners. Blijf niet bij de pakken zitten, stap naar boekhoudkantoor Bofina voor een vrijblijvend gesprek. Hen je boekhouding toevertrouwen is natuurlijk een investering maar je kan er op rekenen dat die dubben en dik wordt terugbetaald. Je wint tijd en zij tonen je waar en hoe je fiscaal voordeel uit je activiteit haalt.
 

Fiscaal advies

De fiscus schaaft de wetgeveing voordurend bij waardoor het noodzakelijk blijft dat de zelfstandigen en ondernemingen die evolutie op de voet volgt. Hetgene wat echt van belang is voor je, dat vissen ze bij Bofina graag voor je uit. Zo blijf je op de hoogte van wat er fiscaal voor jou echt toe doet en daarnaast krijg je advies over de stappen die je moet ondernemen om te voldoen aan de gewijzigde fiscale wetten en reguleringen. Je haalt meteen voordeel uit hun advies omdat het direct wordt toegepast op je concrete situatie als eenmanszaak of vennootschap. 
 

Bedrijfscoach

Ben je een leider van een kmo of als zelfstandige aan de slag, dan je altijd in actie voor je zaak. Dit kan natuurlijk zo zijn gevolgen hebben. Wanneer heb je nog tijd om rustig met iemand de gang van zaken te bespreken? Wie heeft er de moed om je te wijzen op sterktes of zwaktes? Wat zijn je doelen, waar besteedt je best energie aan en wat is minder van belang? Ga met Bofina een coachingtraject voor een langere periode aan, zo kunnen geregeld de koppen bij elkaar gestoken worden. Samen met jou wordt ervoor gezegd dat alles klaar een duidelijk op een rijtje staat waar je bedrijf alleen maar voordelen zal uithalen. Heb je interesse om contact op te nemen met Bofina, dan maak je de juiste keuze, je kan hen telefonisch contact opnemen of een email sturen. Wil je toch nog graag wat meer informatie, surf dan naar hun website https://www.bofina.be/ om nog meer te weten te komen over Bofina.
 

Ligging en routebeschrijving