Biokapsalon Joke

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 Gesloten
Dinsdag 11/05 Na afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraak
Vrijdag 07/05 Na afspraak
Zaterdag 08/05 Na afspraak
Zondag 09/05 Gesloten

Info

Biokapsalon Joke zet haar biologische voetafdruk in Assenede

Reeds meer dan 10 jaar is Biokapsalon Joke een vaste waarde in het Meetjesland, meer bepaald in Bassevelde. Sinds enkele jaren legt zaakvoerster Joke zich toe op het gebruik van alleen biologische producten. Daardoor werd de ter 'bio' toegevoegd aan haar naam van de zaak. 
 

Kapsalon voor het ganse gezin

Ben je op zoek naar een kapsalon waar zowel dames, heren als kinderen welkom zijn, dan ben je aan het juiste adres bij Biokapsalon Joke. Zij voorziet het hele gezin van een frisse knipbeurt.
 

Feestkapsels

Daarnaast kan je altijd aanbellen bij Biokapsalon Joke als je graag een opvallend feestkapsel wenst voor een speciaal evenement. Dankzij haar zal jij degene zijn die zal schitteren op het feest. 
 

Biologische producten

Werkelijk alle producten zijn biologisch bij Biokapsalon Joke, zo ook de verf om je haren te kleuren. Ze werkt namelijk samen met het Italiaanse merk Kemon om je haren niet alleen te kleuren maar ook te verzorgen en te voeden. Orofludo zorgt daarna nog eens voor een extra verzorging van het haar, dit merk is gebaseerd met argan olie wat de haren een gezonde glans zal geven. 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Nieuwe truien in zomerkleurtjes

Lieve klanten, wij hebben nieuwe en leuke truitjes binnen in frisse zomerkleuren. Je kan ze bij ons komen winkelen op afspraak. https://www.facebook.com/profile.php?id=100057642332085

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief