Taverne Westhoek

Openingsuren

Maandag 25/10 10:30 - ...
Dinsdag 26/10 GeslotenGesloten
Woensdag 20/10 GeslotenGesloten
Donderdag 21/10 10:30 - ...
Vrijdag 22/10 10:30 - ...
Zaterdag 23/10 10:30 - ...
Zondag 24/10 10:30 - ...

Info

Taverne Westhoek in Balen staat voor service en klantvriendelijkheid. Iedereen kan hier tegen een eerlijke prijs eerlijke gerechten met dagverse producten eten. Ga er een koffietje drinken, lunchen met een kleine snack, of uitgebreid dineren. Alle gerechten zijn ook op afhaling verkrijgbaar.

Menu
Taverne Westhoek biedt vleesgerechten en visgerechten, waaronder mosselen bereid op verschillende wijzen, eventueel voorafgegaan door een voorgerecht. De dessertkaart bestaat uit enkele heerlijke klassiekers, zoals warme appeltaart, dame blanche en een ruime keuze aan pannenkoeken. Op het menu vindt u ook kinderporties terug.

Snacks
Op zoek naar een snelle hap? Ga voor een croque, probeer een van de veelzijdige salades, een lekkere pasta of soep. Of maak uw keuze uit het assortiment borrelhapjes om uw drankje te vergezellen.
 
Taverne Westhoek ontvangt u graag in zijn gezellige interieur of op het ruime terras. Liever afhalen? Geen probleem. De keuken is doorlopend geopend van 11u00 tot 22u00. Sluitingsdagen en meer info vindt u terug op de website http://www.tavernewesthoek.be/. Voor reservaties kan u terecht op het nummer 014/31.61.43.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/