Tripo glaswerken alu & pvc ramen bv

Openingsuren

Maandag 26/02 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Dinsdag 27/02 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Woensdag 28/02 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Donderdag 29/02 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Vrijdag 01/03 09:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 02/03 Na afspraak
Zondag 03/03 Gesloten

Info

Kies voor perfectie en ga voor Tripo Glaswerken

Als dé glasspecialist in de regio van Beringen is Tripo Glaswerken in staat om alle glaswerken aan de beste voorwaarden en condities aan te bieden. Tripo Glaswerken is naast slijpen en snijden van glas gespecialiseerd in het zandstralen van tekeningen en logo's op ruiten, deuren en spiegels.
 

Ramen en glazen deuren

Heb je een voorkeur voor gewone schuiframen of hefschuiframen, Tripo Glaswerken in Beringen biedt jouw de keuze tussen schuiframen en hefschuiframen. In beide gevallen kan je rekenen op een superieure kwaliteit. De ramen van Tripo Glaswerken zijn steeds inbraakveilig en kennen een hoge isolatiewaarde. Je hebt de keuze uit aluminium ramen en pvc ramen. De transparantie van een glazen deur zorgt ervoor dat het licht tot diep in de woning raakt. Zo vergroot je het ruimtegevoel terwijl je eveneens de ruimtes afschermt en je privacy verhoogt. Bovendien geven glazen deuren stijl aan jouw woning.
 

Glaswanden

Om een gevoel van openheid en ruimte in uw woning te realiseren, zijn de glaswanden of glazen wanden van Tripo Glaswerken ideaal. Een glazen scheidingwand vormt visueel geen obstakel en laat het licht in jouw woning verder binnenstromen.
 

Glazen leuningen en glazen balustrades

Wil je de leuning van jouw trap laten afwerken met glas, de glazen leuningen of glazen balustrades van Tripo Glaswerken zorgen voor veiligheid en aanzien. Het verruimende effect van glas zorgt voor immers meer dimensie in de ruimte. Alle glazen leuningen van Tripo Glaswerken voldoen aan de strenge voorwaarden van doorvalbeveiliging. 
 

Spiegels op maat 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Geef mij de mooiste spiegel van het land! Dat komt helemaal in orde met Tripo Glaswerken. Spiegels op maat hangen vooral in badkamers en slaapkamers. Er zijn echter nog meer plaatsen waar een spiegel wonderen kan doen. In een kleine kamer kan hij de ruimte vergroten. In de living of keuken kan hij als decoratie aan de muur hangen. Een spiegel zegt niet enkel veel over de persoon die erin kijkt. Hij zegt ook veel over de ruimte waarin hij hangt. Spiegels gaan namelijk hand in hand met het interieur. Welke spiegelvorm heb je nu in gedachten? Een cirkelvormige? Een vierkante of rechthoekige? Geen probleem! Bij Tripo glaswerken kunnen ze elke vorm uit hun spiegel-toverhoed halen. Een unieke spiegel bij het design van elk huis, het op maat slijpen van de spiegels, het roderen van de zijkanten, het boren van de gaten en het maken van uitsparingen voor een schakelaar, het gebeurt allemaal in het Tripo atelier!
 

Gezandstraald glas

Onder zandstralen van glas verstaan we het oppervlakkig of met reliëf mat maken van glas door middel van perslucht en zand. Hiervoor maakt men gebruik van een zandstraler met stofafzuiging en cabine nl. een compressor. Met speciale folie wordt het glas dan afgeplakt. Uit deze folie worden dan de stukken weggesneden die nadien gezandstraald worden en zo een motief vormen. Zandstralen kan gebeuren op eender welk glas. Naast vlak glas kan ook gewerkt worden op hol glas of massieve stukken glas. Zo kan men bv. een drinkglas wondermooi decoreren door er een motief op te zandstralen, en er werkelijk een kunstwerkje van te maken. Om ruimte te creëren, kan men ook spiegels gebruiken.
 

Glazen trappen en vloeren

Een trap van glas? Ja, het bestaat. Steeds meer architecten kiezen voor glazen trappen in woningen en kantoren. De trappen vormen een elegante constructie, een echte eye-catcher én ze brengen licht in huis. Een glazen trap bezorgt jouw interieur een exclusief karakter. In combinatie met andere materialen zorgt een glazen trap voor een unieke en hedendaagse designbeleving. Het klinkt misschien sprookjesachtig, maar glazen vloeren bestaan ook in het echt. Een glazen vloer geeft in een gebouw een heel unieke touch aan het interieur. Zeker in combinatie met roestvrij metaal en andere architecturale accenten. Ook bij u thuis doet een glazen vloer de omgeving lichter aanvoelen. Een glazen vloer zorgt voor licht in huis en straalt exclusiviteit uit. Dit en nog veel meer kan Trip Glaswerken voor jouw betekenen. Zij staan borg voor de beste service aan de beste prijzen. Je kan alvast enkele realisaties ontdekken op hun website https://tripo-glaswerken.be/onze-realisaties

Reviews door klanten van Tripo glaswerken alu & pvc ramen bv

9 Joris op 2020-12-19 om 16:52:31
Al jaren een fijne samenwerking met Francois.
9,9 Louis op 2020-12-19 om 11:49:59
doe zo verder !!!!
9,5 Gaetano op 2019-01-03 om 19:53:36
Goede afwerking
8,1 Joris op 2019-01-03 om 11:24:09
Prijs kwaliteit zeer goed.
10 Harrie op 2018-12-23 om 12:34:44
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
10 Harrie op 2018-12-23 om 12:33:07
Uiterst vriendelijke bediening en meedenkend en helpend.
10 Harrie op 2018-12-23 om 12:31:02
Bijzonder vriendelijk en meegaand. Gaven glaswerk mee ondanks dat ik portemonnee vergeten was. Uiteraard later de rekening voldaan.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Tripo glaswerken alu & pvc ramen bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond