Openingsuren

Maandag 26/02 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/02 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 23/02 Na afspraakGesloten
Zaterdag 24/02 Na afspraakGesloten
Zondag 25/02 Gesloten

Info

Namasté: praktijk voor individuele begeleiding, therapie en massage

Voel je een drang naar innerlijke rust en een behoefte aan authentieke ontspanning? Zoek je een toevluchtsoord waar je je emoties en problemen waar je dagelijks mee kampt, kunt verwerken? Is er een wens naar een plek waar je in alle veiligheid je hart kunt luchten, je zorgen delen en je gedachten uiten, in de aanwezigheid van iemand die luistert zonder te oordelen, die begrip en medeleven toont zonder vooringenomenheid? In dat geval heet Hildegarde van Namasté te Beveren, gelegen in de nabijheid van Sint-Niklaas, je van harte welkom. Hier vind je een haven waar empathie en respect hand in hand gaan, waar je je gedachten vrijelijk kunt laten stromen en waar je je innerlijke evenwicht kunt herstellen.
 

Oplossen van problemen met therapie in Beveren

Hildegarde staat klaar om je te ondersteunen bij het herstellen van je balans en het herwinnen van een gevoel van welzijn. Ze biedt begeleiding aan om samen met jou weer harmonie in je leven te brengen, zodat je je weer goed in je vel kan voelen. De therapie die ze aanbiedt, is gericht op het verminderen van stress en vermoeidheid. Tijdens de therapie gaat ze dieper in op je situatie en probeert ze samen met jou de onderliggende oorzaken van je problemen te achterhalen. Zodra je deze oorzaken begrijpt, wordt verandering mogelijk. Hoewel verandering voor velen een uitdaging kan zijn, is het goed te overwegen of het de moeite waard is om vast te houden aan emoties of overtuigingen die je ongelukkig maken. Durf je het aan om iets aan te passen? Het hoeft niet per se een grote verandering te zijn; zelfs eenvoudige tips kunnen al positieve resultaten opleveren.
 

Therapie voor kleine en grote problemen

Bevind je je voor een langere periode in een situatie vol stress, resulterend in emotionele en fysieke vermoeidheid? Ervaar je een afgenomen gevoel van bekwaamheid en eigenwaarde? Hildegarde staat klaar om je te ondersteunen om je weer goed en zelfverzekerd te voelen. Problemen zoals angsten, slapeloosheid en paniekaanvallen zijn bespreekbaar, maar bij Namasté ben je ook welkom met kleinere problemen die toch ernstige gevolgen kunnen hebben, zoals angst voor spinnen of wespen, aquafobie, vliegangst, faalangst, slapeloosheid, rouw om verlies, paniekaanvallen, obsessieve gedachten en overmatig piekeren.

Samen met jou werkt Hildegarde eraan om je dagelijkse activiteiten gemakkelijker te maken en je een rustiger en evenwichtiger gevoel te geven.
 

Massage in Beveren: ontspannen in het Waasland 

Een behandeling bij Namasté, niet ver van Melsele, biedt je een scala aan massages die zowel fysiek als mentaal weldadig zijn. Ervaar de verlichting en rust die een voetmassage of voetreflexmassage je kan bieden, perfect om alle spanning te laten wegvloeien.

Voor mensen die te maken hebben met veel stress, is de antistressmassage ontworpen om de geest te kalmeren en het lichaam te relaxeren. Elke massage bij Namasté is een stap naar ontspanning en helpt je om het gevoel te krijgen dat je het leven weer aankan. Vaak zijn pijnlijke spieren en hoofdpijn het resultaat van slapeloosheid en emotionele stress, en de ontspanningsmassages zijn hier het perfecte antwoord op.

Hildegarde begrijpt eveneens hoe zwangerschap het lichaam kan belasten, dus zijn er speciale zwangerschapsmassages om de unieke behoeften van aanstaande moeders te vervullen. Voor degenen die last hebben van pijnlijke rugspieren, is de rugmassage een echte traktatie. Deze massage kan bijdragen aan het verminderen van de fysieke spanning in je lichaam.

Het aanbod van massages heeft echter niet alleen als doel je spieren te ontspannen, maar het brengt ook een algemeen gevoel van welzijn en stressvermindering met zich mee, waardoor je je verfrist en vernieuwd zult voelen. Namasté is je toevluchtsoord voor rust en relaxatie, waar elk type massage je een uniek pad naar verlichting en herstel biedt.
 

Energetix magneetjuwelen kopen

Energetix magneetjuwelen zijn versieringen voorzien van geïntegreerde magneten. De ervaring leert dat deze juwelen diverse therapeutische effecten kunnen bieden, zoals het optimaliseren van de bloedsomloop, reduceren van pijn en ontstekingen en het stimuleren van relaxatie en welbevinden, dankzij de door hen geproduceerde magnetische velden. Deze juwelen bieden verlichting van pijn en stress door de ingesloten magneten. Ze optimaliseren de lichamelijke functies en verhogen het gevoel van welzijn. De bloedcirculatie wordt aangespoord en toxines worden efficiënter verwijderd. Als gevolg hiervan zullen cellen en organen efficiënter functioneren, wat een zelfherstellend effect op het lichaam heeft.
 

Zelfzorg: leer voor jezelf zorgen

Voor Hildegarde van Namasté is het belangrijk dat ze mensen kan informeren en bewust maken over het concept van zelfzorg: wat het precies inhoudt, het belang ervan en de voordelen die het met zich meebrengt. Het is essentieel om inzicht te krijgen in hoe zelfzorg een cruciale rol speelt in ons dagelijks welzijn en onze algemene gezondheid. Zelfzorg omvat diverse aspecten, waaronder het onderhouden van een gebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende rust, en mentale gezondheidsoefeningen zoals meditatie en mindfulness.

Door actief aan zelfzorg te doen, kun je veel klachten zelfstandig verlichten of zelfs oplossen. Dit betekent niet dat medisch advies overbodig is, maar wel dat je door goed voor jezelf te zorgen, preventief kunt handelen en veelvoorkomende kwalen kunt vermijden of verzachten. Dit resulteert in een grotere onafhankelijkheid en een verminderde noodzaak om altijd op anderen te moeten rekenen voor hulp en ondersteuning.

Zelfzorg stelt je in staat om meer autonomie over je leven te verkrijgen, waardoor je sterker in je schoenen komt te staan. Het bevordert je zelfvertrouwen en je vermogen om effectiever met stress en uitdagingen om te gaan. Door te investeren in zelfzorg, investeer je in jezelf en je toekomst, en leg je de basis voor een gezonder en evenwichtiger leven.
 

Raap je moed bijeen en maak een afspraak!

Neem de beslissing voor jezelf, verzamel je moed en plan een afspraak in. Neem de controle over je leven, en met de juiste ondersteuning, kan ook jij weer een leven leiden dat bruist van energie, zelfvertrouwen, vreugde en levenslust.

Samen met Hildegarde van Namasté ga je jouw problemen te lijf. Je staat er niet alleen voor!

Video

Reviews door klanten van Namasté - Therapie & massage

10 Heyndrickx op 2023-12-16 om 12:17:56
Hildegarde zal en kan je helpen met problemen of een zalige massage, zij is ook heel vriendelijk
9,7 Carina op 2022-12-24 om 22:13:49
Bedankt Hildegarde om steeds tijd te maken voor een gesprek en om het je klanten steeds zo aangenaam mogelijk te maken!
10 op 2020-12-19 om 09:14:56
Dat 2021 zo snel mogelijk mag normaliseren , dat we elkaar snel mogen terug zien in goede gezondheid .
8,5 Caroline op 2019-01-10 om 15:54:27
Zeer goede begeleiding en coaching om terug in je kracht te staan. Onmiddellijke reactie en resultaat
10 Nancy op 2018-12-08 om 22:41:37
Lekkere geurtjes bij haar gekocht voor aromatherapie.
10 op 2018-11-26 om 08:47:30
Zit je minder goed in je vel en sleept dit gevoel aan , dan is dit het juiste adres voor een duwtje in de juiste richting . Je vind een vriendelijk en luisterend oor en word ook lichamelijk geholpen om spanning in je lichaam te helpen verminderen . Deze deugddoende masserende handen alleen al doen het lichaam véél deugd . Een aanrader in deze hectische tijden

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Namasté - Therapie & massage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Namasté - Therapie & massage een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond