Openingsuren

Maandag 27/09 09:00 - 12:3014:00 - 18:30
Dinsdag 28/09 09:00 - 12:30
Woensdag 29/09 09:00 - 12:3014:00 - 18:30
Donderdag 30/09 09:00 - 12:3014:00 - 18:30
Vrijdag 01/10 09:00 - 12:3014:00 - 18:30
Zaterdag 02/10 09:00 - 12:30
Zondag 03/10 GeslotenGesloten

Info

Uw gezondheid is de belangrijkste drijfveer van Apotheek Op De Beéck uit Blankenberge. Apothekers Soetkin en Arno staan met de glimlach klaar om u te helpen. Of het nu gaat om medicatie met of zonder voorschrift, u kan er steeds rekenen op discreet en deskundig medisch advies. 

Naast klassieke medicatie, fytotherapie en homeopathie kan u bij Apotheek Op De Beéck ook terecht voor: 

 

Medische voeding

Dieetvoeding voor medische doeleinden is speciaal ontwikkkeld voor patiënten die niet in staat zijn normale voeding te consumeren, verteren of absorberen. Patiënten die door hun ziekte of aandoening speciaal bewerkte of samengestelde voeding nodig hebben kunnen in deze apotheek terecht voor hun medische (dieet)voeding. 
Ook voor baby- en peutervoeding, sportvoeding en voeding voor gewichtsbehandeling kan u hier rekenen op deskundig advies.

 

Medische Hulpmiddelen

Bij apotheek Op De Beéck kan je medische hulpmiddelen en apparatuur huren voor korte of lange termijn. Dit kan gaan van kleine aeresoltoestellen tot rollators, ziekenhuisbedden en andere thuiszorgmaterialen.
Geef je borstvoeding? Apotheek Op De Beéck biedt je de mogelijkheid om een afkolftoestel te huren zodat je je baby steeds kan voeden met moedermelk. In deze apotheek kan je steeds terecht voor deskundig advies en tips rond kolven en borstvoeding.
Een dagje naar zee maar je beschikt niet over een rolstoel? Vraag ernaar bij apotheek Op De Beéck. Je huurt er al ééntje voor één dag. 

 

Reismedicatie

Het begrip reismedicatie bevat een zeer uitgebreide waaier aan producten die afhankelijk van uw bestemming steeds kunnen varieren. Naast de juiste vaccins heb je soms nood aan middelen tegen reisziekte, maag- en darmklachten, pijn en koorts. Maar ook een ontsmettingsmiddel, een middel tegen insectenbeten en zonnecreme behoren tot je reismedicatie. Welke reis je ook maakt, neem steeds je voorzorgen en laat je hier adviseren voor je vertrekt.  
 

Cosmetica

U vindt bij Apotheek Op De Beéck ook allerhande gezichts- en lichaamsverzorging. Van producten voor de meest gevoelige huid tot cosmetische antirimpelverzorging. Ook een uitgebreid assortiment haarverzorging en babyprodukten ontbreken er niet. Louis Widmer, Vichy, Bioderma, Caudalie, Filorga, Avene, La Roche Posay, Lierac, Phyto: je kan alle topmerken in deze apotheek verkrijgen! Ook de allerkleinsten werden hier niet vergeten, je vindt hier de allerzachtste verzorgingsproducten van Mustela, Bioderma en Galenco.
Iedere huid is anders. In deze apotheek krijg je deskundig advies om het juiste product te vinden dat het best bij jouw huid past.

Hebt u nog een vraag of wil u een bestelling plaatsen? Binnen de openingsuren is de apotheek zeer vlot telefonisch bereikbaar. Buiten de uren kan u hen bereiken via mail of Facebook.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie