Openingsuren

Maandag 31/01 07:00 - 18:00
Dinsdag 01/02 Gesloten
Woensdag 02/02 07:00 - 18:00
Donderdag 03/02 07:00 - 18:00
Vrijdag 28/01 07:00 - 18:00
Zaterdag 29/01 07:00 - 18:00
Zondag 30/01 07:00 - 18:00

Info

Bakkerij De Smedt: voor vers brood, banket en charcuterie

Bakkerij De Smedt is gelegen op de Leuvensesteenweg 49A te Hever-Boortmeerbeek. Zij hebben een zeer uitgebreid gamma zoals verschillende soorten brood, maar ook stokbrood en piccolo's, koffiekoeken, pistolets, sandwiches, taarten, gebakjes en véél meer!
 

Belegde broodjes, fijne vleeswaren

Ook voor een ovenvers belegd broodje ben je bij Bakkerij De Smedt aan het juiste adres. In de winkel zijn ook fijne vleeswaren en charcuterie verkrijgbaar. Verder kan je ook van hun producten genieten op adres Ijzerenveld 14 te Sint-Katelijne-Waver(pasbrug).
 

Brood en banket

De sterkte van Bakkerij De Smedt bestaat er in om altijd ovenvers te kunnen leveren, ook aan huis en weet ook dat al hun artikelen zonder enige uitzondering worden gemaakt met eerste kwaliteitsproducten ,daar staan de leveranciers borg voor.
 

Pralines, gekoelde dranken, confituur

Bakkerij De Smedt biedt je dus enkel kwaliteit aan en staan de klant bij met raad en daad om aldus tot een vers en tevreden resultaat te komen. Daarnaast kan je bij hen ook de beste pralines, confituur en honing vinden en staan de frisdranken gekoeld die zorgen voor de verfrissing. Dagelijks beamen enkele honderden trouwe klanten hun tevredenheid hierover. Vraag hen gerust om advies , ze zullen steeds trachten het beste naar jouw wensen te bekomen , hiervan getuigd hun steeds ruimer wordende klantengroep .

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Goed bezig... 7,9 Review door: Emilie
Goede zaak... 8,2 Review door: Elias
Het lekkerste brood en pisoletje... 10 Review door: Jean-Marie
Altijd even vriendelijk en gedie... 9,5 Review door: Richerzhagen
Steeds vriendelijke bediening!... 10 Review door: Jeroen
Steeds vriendelijk. Lekker brood... 9,5 Review door: Béa