Bongaerts Juwelier

Openingsuren

Maandag 04/12 09:30 - 12:3013:00 - 18:00
Dinsdag 05/12 Gesloten
Woensdag 06/12 09:30 - 12:3013:00 - 18:00
Donderdag 07/12 09:30 - 12:3013:00 - 18:00
Vrijdag 08/12 09:30 - 12:3013:00 - 18:00
Zaterdag 09/12 09:30 - 17:00
Zondag 03/12 Gesloten

Info

Ben je op zoek naar een ruim aanbod aan juwelen en uurwerken, dan ben je bij Bongaerts Juwelier op de juiste plaats

Bongaerts Juwelier is gelegen in de Boomstraat te Bornem en heeft jarenlang ervaring in de juwelen en uurwerken sector. Daarnaast voeren ze ook herstellingen uit. Ook voor trouwringen, halskettingen, armbanden en ringen kan je bij Frederik Bongaerts terecht. 
 

Juwelen

Bongaerts Juwelier heeft een gevarieerde juwelencollectie die een perfecte balans creërt tussen een moderne look en een zekere tijdloosheid. Elk sieraad heeft een persoonlijk karakter, de dames die op zoek zijn naar een klassevol juweel vinden in de collecties van Frederik ongetwijfeld wat ze zoeken. Klik hier voor nog meer informatie over de juwelencollectie van Bongaerts Juwelier: https://bongaerts-juwelier.be/juwelen.
 

Uurwerken

Het uurwerken aanbod van Bongaerts Juwelier is zeer uitgebreid. Dit kan gaan van klassieke modellen tot simpel, elegant, puur en tijdloos. De merken die vertegenwoordigt worden zijn o.a. Festina, Fossil, Casio en Lotus. Dit en nog veel meer kan je alvast bekijken via https://bongaerts-juwelier.be/uurwerken.
 

Inschieten van oorbellen

Het inschieten van oorbellen gebeurt bij Bongaerts Juwelier vanaf €15/paar (incl. plaatsing) De oorbellen zijn vervaardigt uit chirurgisch staal met een extra anti-allergische laag. Deze dient men min. 5 weken te dragen alvorens te veranderen. Zij raden het inschieten van oorbellen aan vanaf 2 à 3 jaar. 
 

Transformatiejuwelen

Bongaerts Juwelier gebruikt voor transformatiejuwelen oud goud om nieuwe gouden juwelen te maken. De keuzes daarin zijn zeer ruim. Bv. een ring, hanger, oorbellen, wit-, geel- of roségoud of een combinatie met eventueel diamanten of zirconia's,... Zo bezit een nieuw juweel toch een grote sentimentele waarde. 
 

Kinderoorbellen, babyarmbandjes

Er is een ruim assortiment voorzien aan zilveren juwelen met als grote troef de grote variëteit aan kinderoorbellen. De alom bekende babyarmbandjes met naam en geboortedatum in 18 karaat kunnen ook niet ontbreken in het gamma van Bongaerts Juwelier. 
 

Herstellingen juwelen

Alle herstellingen aan gouden of zilveren juwelen worden gedaan bij Bongaerts Juwelier. Je kan gerust eens langsgaan in de zaak om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Klokken en wekkers

Naast juwelen en uurwerken hebben ze bij Bongaerts Juwelier een mooi assortiment aan klokken en wekkers. Daarbovenop worden alle herstellingen aan horloges en klokken in hun eigen atelier verricht. Zo ben je zeker dat een specialist ervoor zorgt dat jouw sieraad er weer zo goed als nieuw zal uitzien. Bij Bongaerts Juwelier staan ze steeds klaar met advies op maat. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Bongaerts Juwelier

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bongaerts Juwelier een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond