Niet gebonden aan bouwverlofvakantie !!

Openingsuren

Maandag 11/12 Na afspraak
Dinsdag 12/12 Na afspraak
Woensdag 13/12 Na afspraak
Donderdag 14/12 Na afspraak
Vrijdag 15/12 Na afspraak
Zaterdag 09/12 Gesloten
Zondag 10/12 Gesloten

Foto’s

Info

Op zoek naar een vakman? Contacteer Syvanco en al je problemen zijn van de baan

Het bedrijf Syvanco is gelegen te Bornem, je kan er terecht voor de plaatsing en het onderhoud van sanitair installaties en verwarmingsinstallaties op gas. Hun specialiteit is Vaillant verwarmingstoestellen, elektrische eco boilers en sanitaire renovaties. 
 

Herstellingen sanitair

Zaakvoerder Yvan Michiels staat in voor de kleinere herstellingen aan jouw sanitaire installaties. Hij is dé loodgieter waar je naar op zoek bent want Yvan van Syvanco zorgt ervoor dat elke herstelling tot in de puntjes in orde is. Zo kan jij opnieuw je installaties ten volle benutten. 
 

Waterverzachter en regencuperatie systemen

Je kan Yvan ook steeds contacteren voor het plaatsen van een waterverzachter en voor regencuperatiesystemen. Een waterverzachter is ideaal als je veel last hebt van kalk in het water. Er hangen ook tal van voordelen aan vast: het zorgt voor minder energieverbruik en voor een langere levensduur op je toestellen. Een regencuperatie systeem is iets gelijkaardigs, ook bij dit systeem bespaar je op je waterfactuur aangezien je minder leidingwater verbruikt en in regenwater zit ook geen kalk die een grote aanslag achterlaten op je kranen, toilet,... Syvanco zorgt ervoor dat je een systeem naar keuze geïnstalleerd wordt, waardoor jij kan genieten van zuiver water. 
 

Vaillant verwarmingstoestellen

Ben je het beu om steeds dezelfde kleine klusjes weer uit te stellen, of probeer je iemand te vinden maar is er geen tijd, vanaf nu staat er een vakman voor je klaar om jou op een professionele manier uit de nood te helpen en raad te geven waar nodig. Contacteer Syvanco via het nummer 0474/54 52 73.

Reviews door klanten van Syvanco

10 Bart op 2019-01-10 om 22:37:11
Zeer correcte persoon en precieze vakman

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Syvanco een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond