Haartalent

Openingsuren

Maandag 26/08 Gesloten
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Haartalent in Boutersem is uw kapper met exclusief advies voor een perfecte snit op maat. Dit kapsalon is gespecialiseerd in het creëren van trouwkapsels en communiekapsels en plaatst ook extensions in verschillende lengtes en kleuren.
 

Kapsalon met persoonlijke aanpak

Na een afspraak bij Haartalent in Boutersem zal uw snit steeds tot in de puntjes verzorgd zijn. U bent hier prioriteit van het moment dat u in zich in de kappersstoel vleit, tot het moment dat u tevreden buiten loopt met het kapsel dat u altijd al wilde.

De kappers zijn speciaal opgeleid om uw droomkapsel te realiseren. Of u nu een haarkleuring wil, een kortere coupe of een uniek opsteekkapsel voor een bijzonder evenement. Het kapsalon in Boutersem gebruikt tijdens elke kappersbeurt uitsluitend kwaliteitsvolle producten die uw haar ten goede komen.
 

Communiekapsels en trouwkapsels

Kapsalon Haartalent is gespecialiseerd in het creëeren van communiekapsels voor kinderen.

Dames die binnenkort in het huwelijksbootje stappen, zitten hier goed voor een prachtig bruidskapsel. Het creëeren van trouwkapsels behoort immers tot de specialiteiten van Haartalent in Boutersem.
 

Extensions

Bent u uw korte haren beu of wilt u meer haarvolume? Voor kwalitatieve extensions in verschillende kleuren kan u bij Haartalent terecht.
 
Maak uw afspraak online via www.haartalent.be

Ligging en routebeschrijving