Haartalent

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 13/04
Pasen op 12/04
Maandag 13/04 Gesloten
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 11/04 Na afspraak
Zondag 12/04 Gesloten

Foto’s

Info

Haartalent in Boutersem is uw kapper met exclusief advies voor een perfecte snit op maat. Dit kapsalon is gespecialiseerd in het creëren van trouwkapsels en communiekapsels en plaatst ook extensions in verschillende lengtes en kleuren. 
 

Kapsalon op afspraak met persoonlijke aanpak 

Na een afspraak bij Haartalent in Boutersem zal uw snit steeds tot in de puntjes verzorgd zijn. U bent hier prioriteit van het moment dat u in zich in de kappersstoel vleit, tot het moment dat u tevreden buiten loopt met het kapsel dat u altijd al wilde.

De kappers zijn speciaal opgeleid om uw droomkapsel te realiseren. Of u nu een haarkleuring wil, een kortere coupe of een uniek opsteekkapsel voor een bijzonder evenement. Het kapsalon in Boutersem gebruikt tijdens elke kappersbeurt uitsluitend kwaliteitsvolle producten die uw haar ten goede komen.
 

Communiekapsels en trouwkapsels 

Kapsalon Haartalent is verder ook gespecialiseerd in het creëeren van communiekapsels voor kinderen. Daarnaast zitten tevens dames die binnenkort in het huwelijksbootje stappen hier goed voor een prachtig bruidskapsel. Het creëren van trouwkapsels behoort immers tot de specialiteiten van Haartalent in Boutersem! 
 

Extensions 

Bent u uw korte haren beu of wilt u meer haarvolume? Voor kwalitatieve extensions in verschillende kleuren kan u bij Haartalent terecht. 
 
Maak uw afspraak online via www.haartalent.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief