Openingsuren

Maandag 04/07 07:00 - 18:00
Dinsdag 05/07 07:00 - 18:00
Woensdag 06/07 07:00 - 18:00
Donderdag 07/07 07:00 - 18:00
Vrijdag 08/07 07:00 - 18:00
Zaterdag 02/07 07:00 - 12:00
Zondag 03/07 Gesloten

Info

Hermelijn in Boutersem: voor al jouw ecologische bouwmaterialen
 

Het gaat niet goed met onze planeet. Stilaan is ze aan het dood gaan en aan het afbrokkelen. Maar met Hermelijn willen wij dat graag mee voorkomen. Met onze traditionele, maar vooral ecologische bouwmaterialen kunt u uw eigen ‘groene’ woning ontwikkelen. Op alle vlakken kunt u met onze duurzame producten uw eigen nest bouwen; renovatie, maar ook nieuwbouw, binnenhuisafwerking en decoratie. Ook als u uw tuin graag op een gezellige en milieuvriendelijke manier wil inrichten kan u bij ons terecht.


Onze materialen kunnen niet alleen door onze aarde worden bijgemaakt, maar kunnen ook biologisch worden afgebroken. Onze materialen zijn gifvrij en laten geen schadelijke stoffen achter. Op die manier werken wij met het cradle-to-cradle principe waarbij onze materialen ‘van de wieg tot aan het graf worden gedragen’. Wij hebben een heel assortiment aan materialen in de aanbieding bestaande uit leem, houtwol isolatie, hennep, natuurverven, oliebeitsen, Fermacell, cellulosevlokken, onderdakplaten, kastanje houten palen,  planken vloeren, afwerkingsplaten en veel meer. 
In 2014 nam Hermelijn er een heel nieuw gamma traditionele bouwmaterialen erbij. Dat aanbod gaat van rioleringsbuizen en bochten tot en met isolatie. Maar ook gaat het van zand en cement naar klinkerdeksel, gietijzerdeksels, spouwhaken en nog veel meer.
De naam Hermelijn komt van de eerste letters van de familienamen van de oprichter en zijn vrouw (Hermans-Mertens). In een rechte ‘lijn’ willen zij naar hun doel toe. Het duurzaam bouwen, een betere wereld creëren voor hun kinderen. Zo willen ze hun steentje bijdrage aan het zorg dragen voor onze planeet.
Heeft u drempelvrees over het gebruik van onze bouwmaterialen? Denkt u dat het ecologische verhaal alleen maar een geitenwollensokken bedoening is en wilt u uw mening hierover kwijt? Hebt u vragen of opmerkingen over bepaalde producten? Wenst u een aangepaste offerte? Dit kan allemaal op het nummer 016/73.31.56 of via het emailadres info@duurzaam-bouwen.be. Het Hermelijn team staat u graag te woord en helpt u graag verder met een concrete oplossing.
Dus als u geeft om de wereld die u zal nalaten aan uw kinderen of kleinkinderen, dan bent u bij Hermelijn aan het juiste adres.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hermelijn een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

toffe pee... 10 Review door:
Doe zo verder... 10 Review door: Necmeddin
Top, vriendelijk, altijd bereid... 9 Review door: Erica
Top service!... 7,9 Review door: Lien
Goede zaak... 7,7 Review door: Raphaël
Hermelijn werd me aanbevolen doo... 9,5 Review door: Hannes