Amaryllis

Openingsuren

Maandag 05/10 Gesloten
Dinsdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/10 Na afspraak
Zondag 04/10 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut Amaryllis te Brasschaat biedt verschillende lichaamsbehandelingen en gelaatsbehandelingen aan. Verder kan u hier terecht voor massages, een manicure en pedicure, alsook het aanbrengen van gellak.
 

Hotstonemassage

Een hotstonemassage combineert manuele massage, thermotherapie en aromatherapie en is goed voor lichaam en geest. Door het gebruik van lavastenen, ontstaat er een diepere ontspanning op de spieren alsook een betere doorbloeding en verwijderen van afvalstoffen.
 

Gelaatsbehandelingen

Schoonheidsinstituut Amaryllis biedt enkele zeer gerichte gelaatsbehandelingen aan, met elk hun eigen specifieke functie. Kampt u met een zeer gevoelige huid als gevolg van chemo, zonverbranding, of gevoeligheid door medicijngebruik? Bij Amaryllis geniet u van een professionele gelaatsbehandeling op maat van uw gevoelige huid, die uw gelaat weer sterker zal maken. De gelaatsbehandeling met peeling helpt dan weer bij het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen en onzuiverheden en vermindert de tekenen van huidveroudering. Probeer de gelaatsbehandeling zelf uit en ervaar zelf minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur.
 

Manicure en pedicure

Amaryllis te Brasschaat is de ideale plek om uw pijnlijke voeten te laten verzorgen en om uw voeten te laten verwennen. Ook voor een verzorgende manicure kan u hier terecht.
 

Cryolipolyse

Freez that fat !!! Door de veilige cryolipolyse technologie worden ongewenste vetcellen in het lichaam bevroren. Deze worden op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd.Hierdoor verminderen de  vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.Dit zonder operatie en/of naalden !! Te behandelen zones : buik - love handles - bovenbenen - armen. Cryolipolyse kan uitgevoerd worden bij zowel vrouwen als mannen, ook bij fanatieke sporters die dat laatste laagje vet niet wegkrijgen !! Een voorafgaand intakegesprek is GRATIS  en noodzakelijk.
 

Wimperpermanent

wimperpermanent: Uw eigen natuurlijke wimpers worden gekruld dmv siliconen pads (blijft ongeveer 1 tot 2 maanden zitten). Nadien worden de wimpers meestal geverfd voor een nog mooier resultaat!
 

Wimperextensions

One-by-one: Bij deze techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd. De extensions zijn er in verschillende lengtes en krulling en worden aangepast aan de lengte van de natuurlijk wimpers en de wens van de klant.

3D-techniek: Met deze techniek wordt er meer wimpervolume gecreêerd. Deze haartjes zijn héél licht van gewicht, hierdoor kunnen er meerdere extensions (3) op 1 wimper geplaatst worden = méér volume.  Bij wimperextensions is mascara overbodig en zelfs af te raden te gebruiken . Voor een mooi resultaat is een bijwerking elk 3 weken noodzakelijk.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief