Amaryllis

Openingsuren

Maandag 25/02 Gesloten
Dinsdag 26/02 Na afspraak
Woensdag 27/02 Na afspraak
Donderdag 21/02 Na afspraak
Vrijdag 22/02 Na afspraak
Zaterdag 23/02 Na afspraak
Zondag 24/02 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut Amaryllis te Brasschaat biedt verschillende lichaamsbehandelingen en gelaatsbehandelingen aan. Verder kan u hier terecht voor massages, een manicure en pedicure, alsook het aanbrengen van gellak.
 

Hotstonemassage

Een hotstonemassage combineert manuele massage, thermotherapie en aromatherapie en is goed voor lichaam en geest. Door het gebruik van lavastenen, ontstaat er een diepere ontspanning op de spieren alsook een betere doorbloeding en verwijderen van afvalstoffen.
 

Gelaatsbehandelingen

Schoonheidsinstituut Amaryllis biedt enkele zeer gerichte gelaatsbehandelingen aan, met elk hun eigen specifieke functie.
Kampt u met een zeer gevoelige huid als gevolg van chemo, zonverbranding, of gevoeligheid door medicijngebruik? Bij Amaryllis geniet u van een professionele gelaatsbehandeling op maat van uw gevoelige huid, die uw gelaat weer sterker zal maken.
De gelaatsbehandeling met peeling helpt dan weer bij het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen en onzuiverheden en vermindert de van tekenen van huidveroudering. Probeer de gelaatsbehandeling zelf uit en ervaar zelf minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur.
 

Gellak

Een gellak kan u eenvoudig laten aanbrengen zoals een gewone nagellak, met het verschil dat de gellak uw nagel opmerkelijk zal verstevigen. Gellak zorgt niet voor beschadiging van de natuurlijke nagel, maar beschermt deze zodat de nagel zonder afbreken kan verder groeien.
 

Manicure en pedicure

Amaryllis te Brasschaat is de ideale plek om uw pijnlijke voeten te laten verzorgen en om uw voeten te laten verwennen. Ook voor een verzorgende manicure kan u hier terecht.
 

Lymfedrainage

Bij Schoonheidsinstituut Amaryllis kan u terecht voor lymfedrainage. De manuele techniek is gericht op het stimuleren van de afvoer van vocht en afvalstoffen en kan toegepast worden op het lichaam, buik en benen, of op het gelaat.
Wie zichzelf eens echt wil laten verwennen, moet beslist een afspraak maken bij Amaryllis in Brasschaat.

Ligging en routebeschrijving