Openingsuren

Maandag 27/03 Gesloten
Dinsdag 28/03 Na afspraak
Woensdag 22/03 Na afspraak
Donderdag 23/03 Na afspraak
Vrijdag 24/03 Na afspraak
Zaterdag 25/03 Na afspraak
Zondag 26/03 Gesloten

Foto’s

Info

Voel u opnieuw als herboren dankzij een bezoekje aan schoonheidssalon Amaryllis

Schoonheidssalon Amaryllis in Brasschaat is "the place to be" wanneer u op zoek bent naar een persoonlijke, professionele behandeling van gelaat, lichaam, handen, voeten,... Hun interesse in dit steeds evoluerende vak zorgt ervoor dat ze up-to-date blijven op gebied van behanelingen, producten, make up.
 

Massage / Hotstonemassage

Niets zo ontspannend als een manuele lichaamsmassage van het volledige lichaam of enkel rug-nek-schouder bij Amaryllis. Een hotstonemassage combineert manuele massage, thermotherapie en aromatherapie en is goed voor lichaam en geest. Door het gebruik van lavastenen, ontstaat er een diepere ontspanning op de spieren alsook een betere doorbloeding en verwijderen van afvalstoffen.
 

Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen bij Amaryllis worden uiteraard steeds aangepast aan het huidtype, aan de wensen van de klant  maar zeker ook aan de conditie van de huid op die moment. Deze kan variëren naargelang het seizoen, het stressniveau, medicijngebruik,... Ze werken zowel met Decléor als met Dermalogica, deze kunnen aangeschaft worden zodat het resultaat van de behandeling thuis kan onderhouden worden. "Beautiful skin requires commitment not a miracle"
 

Manicure en pedicure

Met het belgische ( zelfs brasschaats ) merk Pronails verzorgen ze bij Amaryllis de nagels. Zowel de Longwear nagellak als de So Polish (semi-permanente nagelllak) worden door ons gebruikt. Voor een pedicure nemen ze steeds voldoende de tijd, eventuele eeltpitjes, ingegroeide nagels worden met plezier aangepakt.
 

Cryolipolyse

Freez that fat!!! Door de veilige cryolipolyse technologie  die wordt uitgevoerd bij Amaryllis worden ongewenste vetcellen in het lichaam bevroren. Deze worden op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd.Hierdoor verminderen de  vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.Dit zonder operatie en/of naalden !! Te behandelen zones : buik - love handles - bovenbenen - armen. Cryolipolyse kan uitgevoerd worden bij zowel vrouwen als mannen, ook bij fanatieke sporters die dat laatste laagje vet niet wegkrijgen !! Een voorafgaand intakegesprek is GRATIS en noodzakelijk.
 

Superboost , huidverbetering zonder naalden 

Dit apparaat maakt het mogelijk om actieve substansies , de AnubisMed-cocktails,  snel en pijnloos de huid in te sluisen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders, dus geen naalden nodig! Dit is een oplossing voor huidveroudering, fijne lijntjes, hyperpigmentatie, grove poriën, gevoelige huid en zeker ook acné!
De Supereboost kan gevolgd worden bij Amaryllis door de BIOFEEDBACK = re-educatie van de spieren. Hierdoor wordt de communicatie tussen de gelaatssspieren en de hersenen hersteld. Resultaat: verbereringvan de huidspanning, oog- en wenkbrauwlifting, spieren worden steviger en volumineuser. Deze behandeling wordt in kuur aangeboden. Contacteer hen voor meer info.
 

Wimperpermanent

Wimperpermanent: uw eigen natuurlijke wimpers worden gekruld d.m.v. siliconen pads (blijft ongeveer 1 tot 2 maanden zitten). Nadien worden de wimpers meestal geverfd voor een nog mooier resultaat en het beste resultaat bekom je alleen door een bezoek te brengen aan Amaryllis.
 

Make-up: " Use it to highlight your face , not to hide it "

Te veel make up in huis waarmee u niet (meer) weet hoe het te gebruiken? Volg een make up les , alleen of met 1 of 2 vriendinnen. Stap voor stap overlopen we hoe en wat, waar kan gebruikt worden. Persoonlijke wensen en vragen komen uitgebreid aan bod. Zelf inoefenen hoort hier ook zeker bij. Het stappenplan staat op papier en kan meegenomen worden naar huis. Laat u het voor een speciale gelegenheid, feest, huwelijk  graag aan een professional over? Contacteer Amaryllis voor bruids make-up,  zij doen altijd een test op voorhand. Maak snel een afspraak en bekijk regelmatig hun acties en promoties ook via hun website  https://www.schoonheidssalonamaryllis.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Amaryllis een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Bedankt voor de attentie. Hopel... 10 Review door: Conny
fantastisch!... 10 Review door: Jan
Doe zo verder, mooie aangename b... 10 Review door: Severine
Altijd vriendelijk, super servic... 10 Review door: Philippe
Top... 8,3 Review door: Romain