ARW Algemene Rioleringswerken

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 Na afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraak
Vrijdag 07/05 Na afspraak
Zaterdag 08/05 Na afspraak
Zondag 09/05 Gesloten

Info

Rioleringswerken en meer
 

Bij ARW BVBA te Brasschaat kan u terecht voor alle rioleringswerken en bestratingen. We richten ons zowel naar bedrijven als particuliere klanten. Wij verzorgen de rioleringswerken, grondwerken en bestratingswerken. Vakwerk, correcte prijzen en snelle service staan voorop, want hierdoor leveren we telkens vakwerk en maatwerk af. ARW heeft doorheen de jaren een goede reputatie opgebouwd in de provincie Antwerpen.


We staan voor kwaliteit, met meer dan 40 jaar ervaring op onze teller, alleen al daarom bent u zeker van kwalitatief vakwerk. Niet alleen dit, maar ook omdat de zaakvoerder elke dag mee op de werf staat, is een persoonlijke begeleiding van uw herstelling of aanleg van uw riool in goede handen. Als klant komt u op de eerste plaats. Er word naar u geluisterd en al uw vragen beantwoordt hij zodat ook de leken onder ons verstaan wat er juist hersteld moet worden. Een tevreden klant dat is naar waar ARW naar streeft. Alleen het beste telt!
 

Onze diensten
 

Dit kleine allround bedrijf heeft verschillende specialisaties. ARW legt terrassen en parkings aan met het materiaal van uw keuze zoals uit betonklinkers, kleiklinkers, dolomiet of blauwe hardsteen en vele andere materialen. Ons team vervangt uw rioolbuizen door duurzame alternatieven in pvc. Bovendien behoort het uitvoeren van algemene grondwerken, putten graven voor dat mooie zwembad of regenwaterput, struiken en boomstronken verwijderen ook tot ons takenpakket. Een mooi sierbestrating met patroon ontwerpen en uitwerken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief