Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 12:00 - 18:00
Dinsdag 11/05 Gesloten
Woensdag 12/05 10:00 - 18:00
Donderdag 13/05 10:00 - 18:00
Vrijdag 07/05 12:00 - 18:00
Zaterdag 08/05 10:00 - 18:00
Zondag 09/05 Gesloten

Foto’s

Info

Ga mooi gekleed door het leven dankzij Elle Bi

Ben jij graag op de hoogte van de laatste mode, bij Elle Bi in Brasschaat nemen ze jou met plezier mee op reis. Het verhaal van Peggy startte in 2018, totaal onverwachts kwam de fashion droom wel heel dichtbij. Samen met een vriendin startten ze een pop-up winkel, na een jaar was het meer dan duidelijk, de thuishaven van Elle Bi was gevonden en Peggy's droom werd werkelijkheid. 
 

Betaalbare dameskledij

Voor ieder wat wils bij Elle Bi in Brasschaat, van jong tot oud, van sporty tot classy. Hier helpen ze je met stijladvies of misschien vind je het wel eens leuk om volledig uit je comfortzone te komen met een totaal nieuwe look? Bij Elle Bi kan het allemaal, je doen stralen in hun favoriete nieuwe outfit is het doel van deze trendy kledingszaak.
 

Duurzame damesmode

Bij Elle Bi hebben ze gekozen Multibrand, Van eigentijds duurzame Scandinavische labels, tot trend gevoelige Parijse en Nederlandse merken. Natuurlijk niet te vergeten, en enkele van Belgische bodem. Stijlvolle online mode bij Elle Bi, die helpen jou ideale outfit te combineren. Vind je dit online moeilijk , misschien kan je je vriendinnen uitnodigen voor een private shopping evening. En ontdek je samen nieuwe combinaties en trends. Kom uit die comfortzone shopping Queen.
 

Webshop dameskleding

Het is bij Elle Bi ook mogelijk om online je favoriete kledingsstukken aan te kopen via hun eigen webshop https://www.ellebi.be/winkel/ . Na een eerste glimp om de fashion items zal je instant verliefd worden op de prachtige stijlen die Elle Bi voor jou samenstelt, je order wordt snel en met alle zorg verstuurd. En ga zeker ook eens langs op de Bredabaan in Brasschaat, Elle Bi is dé place to be voor dames met stijl!

Ligging en routebeschrijving