Brasserie Het Wachthuisje

Openingsuren

Maandag 15/07 08:00 - 16:00
Dinsdag 16/07 08:00 - 16:00
Woensdag 17/07 08:00 - 16:00
Donderdag 18/07 08:00 - 16:00
Vrijdag 19/07 08:00 - 16:00
Zaterdag 20/07 Gesloten
Zondag 14/07 Gesloten

Foto’s

Info

Het Wachthuisje: Eat, drink, enjoy

Het Wachthuisje is een gezellig broodjesbar waar je lekker kunt ontbijten en brunchen. Zij hebben een uitgebreide menukaart die je zowel in de ochtend als tijdens de middagpauze zal kunnen bekoren. 
 

Ontbijt

Bij Het Wachthuisje kan je genieten van een uitgebreid ontbijt. Het ontbijt is beschikbaar tot 11u in de ochtend. Je hebt de keuze uit croissants of andere koffiekoeken, yoghurt met vers fruit, verscheidene toasts en spek met eieren. Daarbij kan je genieten van een warme tas verse koffie, thee of warme chocolademelk. Wil je graag wat extra om je dag te starten, dan kan je kiezen voor verse sapjes, wijn of cava. 
 

Brunch

Heb je in de ochtend geen tijd voor een ontbijt, ga dan langs bij Het Wachthuisje en ga voor een verrukkelijke brunch. Het Wachthuisje heeft de beste belegde broodjes, panini's en wraps van Brasschaat en omstreken. Daarnaast kan je er heerlijke croques, salades, pasta's en soepen verkrijgen. 
 

Zoetigheden

Ben je onderweg en heb je zin in een zoetje, ook dan ben je bij Het Wachthuisje op de juiste plaats. Zij staan gekend voor hun huisbereide broodpudding en hebben ook frangipanetaartjes, appelflappen, muffins, rijsttaartjes, etc. vast in hun assortiment. 
 

Lunchmand, mini-sandwiches, mini-koffiekoeken

Ben je van plan om een receptie of feest te organiseren met alles erop en eraan, contacteer dan Het Wachthuisje. Zij maken voor jou een lunchmand met belegde broodjes, een assortiment mini-sandwiches of mini-koffiekoeken. Bestellen kan je steeds telefonisch of via mail. 
 

Feestzaal

Heb je een verjaardag, babyborrel, communie,... in het verschiet en ben je op zoek naar de perfecte locatie, dan stelt Het Wachthuisje graag haar etablissement ter schikking. Je kan de ruimte afhuren op een zaterdag en zondag. Stuur hen gerust een mailtje voor een vrijblijvende offerte. Heb je nog vragen of wil je graag de menukaart inkijken, surf dan naar de website van Het Wachthuisje via deze link: https://hetwachthuisje.be

Ligging en routebeschrijving