Openingsuren

Maandag 21/06 06:30 - 18:00... - ...
Dinsdag 22/06 06:30 - 18:00... - ...
Woensdag 23/06 GeslotenGesloten
Donderdag 24/06 GeslotenGesloten
Vrijdag 25/06 06:30 - 18:00... - ...
Zaterdag 26/06 06:30 - 18:00... - ...
Zondag 20/06 06:30 - 17:00... - ...

Foto’s

Info

Sinds 2000 staat bakkerij Deschacht in de Duinenstraat in Bredene garant voor een onberispelijke kwaliteit van uw brood, patisserie, taarten en koffiekoeken. Alle producten worden dagvers en enkel met de beste ingrediënten en uiterste zorg voor u bereid en gebakken. Afhalen is uiteraard mogelijk, maar u kunt er ook in de aangrenzende tea-room aanschuiven voor een heerlijk gebak of stuk taart, vergezeld van een lekkere thee, koffie, fruitsap of (fris)drank naar keuze.
 

Vers van de oven in uw broodzak

Iedere nacht is het bakkersteam van bakkerij Deschacht in de weer om de klanten de volgende ochtend te bedienen met de meest verse producten. U kunt er vanaf 6u30 's morgens rekenen op een vriendelijk en ongedwongen onthaal om uw keuze te maken uit het uitgebreid gamma aan kraak- en ovenverse pistolets, koffiekoeken, stokbroden en een grote diversiteit aan verschillende broodsoorten. U vindt er voorts ook een ruime selectie aan patisserie en chocolade.
 

Bakkerij én tea-room

Ontbijten of lunchen op locatie is steeds een leuke tijdsbesteding. U kunt in alle rust genieten van uw versgebakken broodjes en koffiekoeken, terwijl u achteraf zelf geen opkuiswerk hebt en uw dag in ontspannen sfeer kunt doorbrengen. Bij bakkerij Deschacht in Bredene kunt u 's morgens en 's middags vrij plaatsnemen in de tea room om uw honger of dorst te stillen. U hebt er de keuze uit het gehele assortiment aan broodjes, koffiekoeken en patisserie, recht vanuit de koeltoog op uw bord.
 

Taarten op bestelling

Wanneer er iemand jarig is, kunt u voor de jarige een speciale taart laten maken die afgestemd is op uw wensen. Bij een dergelijke "verjaardagstaart" kunt u kiezen welke taart u precies wenst. U hebt keuze in opties zoals de deegsoort, de soort vulling (fruit - slagroom - creme au beurre - ... ) en de toppings.

Om uw taart extra speciaal en uniek te maken, biedt Bakkerij Deschacht ook de optie om een fototaart te laten samenstellen. U geeft gewoon de foto door die u graag op de taart had gezien en het team gaat aan de slag om er een waar kunstwerkje van te maken.
 

Kwaliteit, iedere dag opnieuw

Bakkerij Deschacht in Bredene staat garant voor kwaliteit en verfijning. Door hun jarenlange ervaring weten ze perfect in te spelen op de behoeftes en noden van hun klanten. Het assortiment is zodanig ruim te noemen dat er voor ieders smaak wel iets beschikbaar is.

Ga gerust eens langs en proef zelf het verschil!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Je wordt daar vriendelijk geholp... 9,2 Review door: Peter
Altijd zeer vriendelijke en vlot... 10 Review door: Marinka
Top kwaliteit en super vriendeli... 9,5 Review door: Paul
We worden steeds heel vriendelij... 9,7 Review door: Katrien
Prettige eindejaarsfeesten... 9 Review door: Marc
We toosten op een beter en gezon... 9,2 Review door: Marianne
Koop Lokaal in deze moeilijke ti... 10 Review door: Christiane