Openingsuren

Maandag 16/05 09:30 - 12:3013:00 - 18:00
Dinsdag 17/05 09:30 - 12:3013:00 - 18:00
Woensdag 18/05 09:30 - 12:3013:00 - 18:00
Donderdag 19/05 09:30 - 12:3013:00 - 21:30
Vrijdag 20/05 09:30 - 12:3013:00 - 16:00
Zaterdag 21/05 09:30 - 12:30
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Welkom bij ASAP Nails & Beauty Supply

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde groothandel in nagelproducten, pedicure, wimper- of ontharingsproducten die je met de nodige passie en kennis van zaken advies kan geven? Dan is ASAP Nails & Beauty Supply te Brugge beslist the place to be! 

ASAP Nails & Beauty Supply werd opgericht in 2006 door Sofie Devlieger en is dé groothandel bij uitstek voor alles wat met schoonheid en uiterlijke verzorging te maken heeft. Bij ASAP Nails & Beauty staan service en kwaliteit hoog aangeschreven. 
De pioniersmentaliteit van ASAP Nails & Beauty Supply staat ervoor garant dat je er steeds de allernieuwste en meest innoverende producten uit de beautybranche kan terugvinden. Met meer dan 13.000 verschillende Stock Keeping Units die onmiddellijk uit voorraad leverbaar zijn, mag ASAP Nails & Beauty Supply zich terecht de grootste ‘private-owned’ groothandel en online-shop van de Benelux noemen. 

Groot aanbod topmerken
Als één van Europa’s meest gerenommeerde beautygroothandels kiezen we ervoor om uitsluitend topmerken op het gebied van nagelstyling, handverzorging, pedicure, wimperstyling en ontharing aan te bieden waar wij als professionals zelf achter staan. 

ASAP Nails & Beauty is hoofdverdeler voor België, Nederland & Luxemburg voor de merken: Abstract®Lash Lift Brow®Gelish®Morgan Taylor®Rubis®MoYou London® & Provoc®
Verder kan u bij ons ook terecht voor de merken Light EleganceRoyx ProVani-TDepilèveBio BalanceRefectoCilFootlogixPodocareGehwolipuro, … 

Saloninrichting voor beautyprofessionals
Ben je op zoek naar meubilair om jouw schoonheidssalon, nagelstudio of pedicurepraktijk in te richten? Dan is een bezoek aan de toonzaal van ASAP Nails & Beauty Supply zeker de moeite waard. We bieden een ruim assortiment manicuretafels, behandelstoelen en tabourets aan die rechtstreeks uit voorraad leverbaar zijn of naar wens op maat gemaakt kunnen worden en voor ieders budget toegankelijk zijn. 


Erkend opleidingscentrum - ASAP Nails & Beauty Academy
Droom je van een job in de beautybranche? Is het tijd voor een carrièrewending of wil je een leuke bijverdienste? Wij helpen je graag op weg met doorgedreven opleidingen tot nagelstyliste, wimperstyliste of cosmetisch voetverzorger in ons opleidingscentrum te Brugge.


De ASAP Nails & Beauty Academy draagt het QFor Kwaliteitslabel en is tevens erkend door de Vlaamse overheid in het kader van de KMO-portefeuille. Deze erkenning door de Vlaamse Overheid zorgt ervoor dat je gebruik kan maken van de KMO-portefeuille voor het volgen van onze opleidingen en zo kan genieten van 30% korting op alle opleidingen vanaf €100 excl. BTW. 

Het succes van onze studenten is jouw persoonlijke garantie dat we steeds alles uit de kast halen om samen met jou je dromen achterna te jagen. Voor jou gaan we een stapje verder en verleggen we onze grenzen. Ons team docenten schoolt zich voortdurend bij zodat zij je steeds volgens de allernieuwste technieken, trends en ontwikkelingen in de branche kunnen opleiden.

Ontdek onze groothandel en opleidingscentrum in 360°
Ben je benieuwd hoe ASAP Nails & Beauty eruit ziet? Breng een virtueel bezoek aan de groothandel en het opleidingscentrum via onderstaande 360° tour.
https://my.matterport.com/show/?m=pY3iw75hcQ7

 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Voor alle durvers!

De zomer komt eraan en dat zul je bij Abstract® geweten hebben! Felle kleuren die perfect zijn voor statement full colors of hypnotiserende nail art sets! Deze twee nieuwe collecties zullen gegarandeerd in de smaak vallen bij jullie klanten.

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je ASAP Nails & Beauty bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews