Charel's ijs - bij Isabelleokt-nov-dec-jan-feb-maart
ma-di: gesloten
woe-do-vrij: 13u-18u30
za: 10u-18u
zon: gesloten
Openingsuren tijdens de feestdagen :

donderdag 24 en 31 december open van 10u tot 17u
vrijdag 25 december en 1 januari open van 10u tot 12u

extra open op zondag en maandag tot 17u

Info

Charels Ijs - Bij Isabelle

Charel's ijs - bij Isabelle is dé ijswinkel in Buggenhout waar u het hele jaar door goed zit voor ambachtelijk ijs. In de zomerse zon lopen is altijd leuker met een ijsje in de hand. Op het pleintje rechtover onze deur staan picknicktafels waar u rustig van uw ijsje kan genieten.
 

Feestelijk dessert

Op je verjaardag met vrienden en vriendinnen een ijsje gaan eten is altijd gezellig. Het ijssalon in Buggenhout voorziet ook nog eens graag speciale verjaardagstaarten. Ook ijstaarten voor andere feestelijke gelegenheden zoals een communie kan u hier bestellen. Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u nog op zoek naar een bruidstaart? Kom ontdekken wat Charel's ijs - bij Isabelle  voor u kan doen in het ijssalon te Buggenhout.
 

Ijssalon Buggenhout

Wie zin heeft in een ijsje zit altijd goed bij Charel's ijs - bij Isabelle. Hier serveren ze klanten maar al te graag het verse ambachtelijke roomijs, zowel in een hoorntje als in een potje om mee te nemen. Verder kan u ook kiezen voor een frisco, ijslolly, sorbet, maar ook de heerlijke milkshakes moet u beslist eens proberen.
Opvallend in het assortiment is het dieet-ijs dat lactose-arm en suikervrij is.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Top!... 7,9 Review door: Gabriel
Top service!... 8,3 Review door: Stan
Zo blijven verder doen 😊... 9,6 Review door: Sandy