Balance bv

Openingsuren

Maandag 04/12 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Dinsdag 05/12 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Woensdag 06/12 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Donderdag 30/11 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Vrijdag 01/12 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 02/12 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zondag 03/12 Gesloten

Foto’s

Info

Ga zonder stress door het leven dankzij Balance in Deerlijk

Bij Balance in Deerlijk staat een team van 2 kinesisten en een fitness-coach voor jou klaar om professionele behandelingen die gericht zijn op relaxatie, figuurcorrectie en schoonheid uit te voeren. Je kan ook terecht bij Balance voor kinebehandelingen met specialisatie in lymfedrainage, zwachteltechnieken en bekkenbodemtherapie, waardoor urineproblemen, stoelgangproblemen en pre- en postnatale seksuele problemen worden aangepakt.
 

Thaïse massage

Balance is gespecialiseerd in verschillende massages, één daarvan is de Thaïse massage. De massages maken de blokkades los en werkt deficiënties langs de energielijnen weg. De spieren worden zodanig gekneed tot de laatste spanning uit het lichaam is verdwenen. Veel fysieke en emotionele problemen kunnen verholpen worden dankzij een Thaïse massage bij Balance. 
 

Anti-Stress massage, hot stone massage

Bij Balance heb je een anti-stress behandeling waardoor er aromatische extracten in hoge concentraties gecombineerd worden met stimulerende werkingen die je zal ervaren via infrarood warmte, de oliën, de massages en de kleuren. Met de hot stone massage wordt er gewerkt met stenen. Van zodra de stenen in contact komen met het lichaam en dankzij de capaciteit om warmte vast te houden, ontladen deze vulkanische stenen emotionele spanningen en de spanningen in je spieren, ze verwijderen afvalstoffen, en strijden tegen stress zodat de zenuwen overwonnen worden. 
 

Lymfedrainage en Depressomassage

De manuele lymfedrainage is een zachte massagevorm en is toepasbaar op het hele lichaam. Het doel van deze massage is om de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnatie op de heffen. Je zal merken dat het stressgehalte zal verlagen en het hormonale stelsel zal optimaliseren. Een depressomassage daarentegen is een techniek die vacuüm en massage met elkaar combineert. Het is een onderdrukmassage van de huid met o.a. als doel stress te laten verdwijnen.
 

Ontharingen met wax

Balance reinigt altijd eerst de huid alvorens ze beginnen met ontharen. Daardoor worden alle bacteriën vernietigt en kan de wax zich beter hechten aan de haartjes. Zij brengen achteraf Bodycare hand en lichaamslotion aan op de behandelde zones. Dit is een afkoelende, kalmerende oplossing en zal ook helpen om het effect na het ontharen te verminderen en zal helpen tegen ingroeiende haartjes. Bij Balance kan jij je volledige lichaam laten ontharen, van wenkbrauwen en bovenlip tot bikinilijn, rug, borst en benen.
 

Figuurcorrectie

Wens je graag een figuurcorrectie, dan zit je bij Balance in Deerlijk op de juiste plaats. Bij hen kan je onder professionele begeleiding kiezen voor trilplaat sessies om je figuur te versterke en o.a. de bloedsomloop te verbeteren. Daarnaast kan je ook kiezen voor een lypossage. Een lypossage is een natuurlijke- en gezondheidsbehandeling die het lichaam zal helpen bij de afvoer van toxische stoffen en opgeslagen vocht. Ook kan je kiezen voor de Therma Thao behandeling dat een synergie is van de beste aromatische parfums, gekoppeld aan de specifieke werkwijze. 
 

Wellness

Balance heeft een aantal interessante wellness arrangementen waar jij je volledig bij kan ontspannen. Even een moment waarop je de wereld op pauze kunt zetten en alleen maar moet denken aan genieten. De arrangementen en nog meer informatie over de schoonheidsbehandelingen kan je vinden op hun website https://balance-spa.be/

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Balance bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond