J&J Assist

Openingsuren

Maandag 06/04 09:00 - 12:30
Dinsdag 07/04 09:00 - 12:30
Woensdag 08/04 09:00 - 12:30
Donderdag 09/04 09:00 - 12:30
Vrijdag 03/04 09:00 - 12:30
Zaterdag 04/04 Gesloten
Zondag 05/04 Gesloten

Info

Een goede verzekering begint met een goed advies. Katia Joye bezorgt u als verzekeringsagent dat broodnodige advies. Als onafhankelijk Brocom-makelaar stelt ze u een polis voor op maat. Ze werkt samen met de grootste maatschappijen en door haar jarenlange ervaring voelt ze perfect aan welk product het beste bij uw noden en wensen past. Stop dus met te veel betalen voor uw verzekeringen. En laat je helpen door een vakvrouw!
 

Verzekeringen voor particulieren

Door jezelf correct en voldoende te verzekeren tegen allerlei schade en onvoorziene omstandigheden, bespaar je jezelf heel wat last als er zich een probleem zou voordoen. Het is dus belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten, afgestemd op je eigen persoonlijke situatie. 

Katia van J&J Assist De Haan bekijkt dan ook ieder geval individueel en raadt zo haar klanten steeds advies op hun eigen maat aan. Zij kunnen bij haar terecht voor verzekeringen op het gebied van mobiliteit, woning, gezin, hospitalisatie, sparen en beleggen of pensioen.
 

Verzekeringen voor bedrijven

Als bedrijfsleider is je bedrijf als een kind: je bent er van in het prille begin dagenlang mee bezig om het te doen groeien en ontwikkelen. Een gepast verzekeringspakket voorkomt dat u of uw bedrijf onnodige verliezen draait en beschermt u tegen onvoorziene omstandigheden.

Bij J&J Assist De Haan biedt Katia haar professionele klanten advies en raad op maat aan. Bedrijven en ondernemingen kunnen bij haar verzekeringen afsluiten voor hun voertuigen, gebouwen, materieel en aansprakelijkheid. Ook voor de werknemers van de firma kan een groepsverzekering afgesloten worden. Bovendien is er ook de mogelijkheid om een inkomensverzekering af te sluiten of advies te vragen over gewaarborgd inkomen bij ziekte, pensioenopbouw, een overlijdensverzekering of beleggingen.

Kortom: voor al uw verzekeringen en advies, kunt u een beroep doen op de diensten van Katia bij J&J Assist De Haan!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief