Ontdek de reviews van klanten van EKOwinkel MaeleGijs in Dendermonde.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Alles was in orde. Heel klantvriendelijk.

Review door Carina op 2018-04-20
Scoremotivatie
altijd vriendelijk, behulpzaam, ze weten wat ze verkopen, je kan er met elke vraag terecht, supertoffe winkel!!!!

Review door Nathalie op 2018-04-15
Scoremotivatie
altijd een vriendelijke bediening

Tips voor de handelaar
regelmatig staaltjes geven

Over de ontvangst
verwelkoming is ok

Over het interieur
tiptop in orde

Over product/dienst
zeer goede kawaliteit

Review door Rita op 2018-04-02
Scoremotivatie
Telkens een vriendelijke bediening

Tips voor de handelaar
Doe zo voort

Review door Brenda op 2018-03-24
Over de service
Nog geen problemen gehad en nog nooit its besteld

Over de verkoper
Altijd vriendelijk!

Review door Liesje op 2018-03-01
Scoremotivatie
Heel vriendelijk en voorkomend

Over de ontvangst
altijd beleefd en correct en vriendelijk

Over het interieur
aangenaam om te winkelen, ruim en een heel grote bio-keuze

Over product/dienst
Altijd al een goed product gekregen met indien nodig de correcte uitleg.

Over de verkoper
verkopers die hun producten heel goed kennen.

Review door Monique op 2018-02-21
Scoremotivatie
heel vriendelijk onthaal en altijd bereid om uitleg te geven over een product en dit altijd vriendelijke.

Over de ontvangst
Personeel is altijd vriendelijk en sparen geen moeite om te zoeken wat goed voor je is.

Over het interieur
heel overzichtelijk en aangenaam om te winkelen

Over product/dienst
producten bio en natuurlijk.

Over de service
altijd met een glimlach geholpen

Over de verkoper
vind het fijn om vriendelijk en beleefd ontvangen te worden.

Review door Monique op 2018-02-21
Tips voor de handelaar
meer vegan producten en goedkopere opties

Review door Vanessa op 2018-02-19
Over de verkoper
Geen enkel negatieve ervaring gehad met deze winkel

Review door Bruno op 2018-02-17
Scoremotivatie
Nog nooit een vies gezicht gezien!

Over de ontvangst
Staan steeds klaar met raad en daad

Over het interieur
Ik zou niet weten wat ik zou willen veranderen. De winkel is praktisch, overzichtelijk en netjes met een leuk hoekje voor de kruiden en tisanes.

Over de verkoper
Nog geen negatieve ervaringen gehad in deze winkel.

Review door Bruno op 2018-02-17
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.