Openingsuren

Maandag 30/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 31/01 GeslotenGesloten
Woensdag 01/02 GeslotenGesloten
Donderdag 02/02 GeslotenGesloten
Vrijdag 03/02 GeslotenGesloten
Zaterdag 04/02 GeslotenGesloten
Zondag 29/01 GeslotenGesloten

Info

Bakkerij

Je kan bij Patisserie Op den Dijk in De Panne-Adinkerke terecht voor al uw brood - verkrijgbaar in verschillende varianten - maar ook voor pistoletjes, taarten, koffiekoeken, croissants en pralines. De toonbank van Patisserie Op den Dijk bevat steeds diverse soorten koffiekoeken, taarten en patisserie. Of je nu van chocoladebroodjes, rozijnenkoeken of boterkoeken houdt: iedereen vindt er zijn ding.
 

Pralines

Echte Belgische chocolade, verwerkt en omgevormd tot heerlijke chocolade pralines en in diverse  smaken en vormen verkrijgbaar: dat zijn de pralines waarmee Patisserie Op den Dijk haar klanten in de watten legt. 

Ben je zelf een liefhebber van chocolade en pralines, of geef je graag een smakelijk geschenkje? Ga dan zeker eens langs en verras jezelf of iemand anders met een lekkere doos pralines!
 

Soorten brood

Bij Patisserie Op den Dijk zijn er tal van verschillende soorten brood verkrijgbaar. Gewone witte en bruine broden, zowel rond als vierkant zijn er logischerwijs te koop. De specialiteiten van Patisserie Op den Dijk zijn hun rozijnenbrood, suikerbrood, 10 granenbrood, zwarte woudbrood en ook yellowbrood.

Dus, voor uw alledaagse gebruik, als ook voor visite en feestelijkheden is Patisserie Op den Dijk in De Panne-Adinkerke een interessant adres om verder geholpen te worden.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bakkerij Op den Dijk een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Altijd vriendelijke bediening... 10 Review door: Tania
Top top handelaar... 10 Review door: Roger
Nathalie, Onze beste wensen voor... 9,5 Review door: Linda
Dat we veel lekkere broodjes, pi... 10 Review door: Kitty
Doe zo voort en nog mooie feestd... 8,1 Review door: Marnix