Ontdek de reviews van klanten van Bakkerij Op den Dijk in De Panne.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Je wordt er steeds met de glimlach bediend.

Review door Kris op 2021-06-11
Scoremotivatie
Prettige feestdagen gewenst. Goed bezig. Doe zo verder. Altijd vriendelijk ontvangen.

Review door LUC op 2020-12-20
Scoremotivatie
Altijd vriendelijke bediening

Review door Tania op 2020-12-19
Scoremotivatie
Top top handelaar

Review door Roger op 2020-12-19
Scoremotivatie
Nathalie, Onze beste wensen voor een beter nieuw jaar met veel liefde, vreugde en zonder cor... 😷🤞🌲Andy en Linda Gernaey-Pilet

Review door Linda op 2020-12-19
Scoremotivatie
Dat we veel lekkere broodjes, pistoletjes en taartjes mogen komen halen in 2021.\r\nGelukkig nieuwjaar, op naar een hopelijk normaler jaar\r\nDe vanhouckes

Review door Kitty op 2020-12-19
Scoremotivatie
Doe zo voort en nog mooie feestdagen in die moelijke tijden

Review door Marnix op 2020-12-18
Scoremotivatie
Doe zo verder ,

Review door Ingrid op 2020-11-29
Scoremotivatie
Fijne eindejaar nathalie

Review door Joris op 2020-11-07
Scoremotivatie
Vlot en vriendelijk

Review door Joris op 2020-11-07
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.