Poetshulp Sarah

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 09:00 - 16:30
Dinsdag 16/08 09:00 - 16:30
Woensdag 17/08 09:00 - 16:30
Donderdag 18/08 09:00 - 16:30
Vrijdag 19/08 09:00 - 16:30
Zaterdag 13/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 14/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Poetshulp Sarah in Deurne staat een professioneel team van ervaren huishoudhelpers klaar om uw dagdagelijkse taken over te nemen, zoals poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 

Poetsservice

Wilt u geen tijd meer verliezen aan het schoonmaken van uw woning? Of kost de grote schoonmaak u te veel moeite? Uw vaste huishoudhulp houdt uw woning netjes en proper. De poetshulpen van Poetshulp Sarah verlichten uw dagelijkse taken zoals poetsen, maar ook strijken en maaltijden bereiden behoren tot de mogelijkheden.
Bij Poetshulp Sarah komt een betrouwbare en vaste poetshulp bij u aan huis en wordt er rekening gehouden met de dagen van uw voorkeur. U geniet van een snelle service en kan makkelijk betalen met dienstencheques.

 

Strijkservice

Hebt u een hekel aan strijken? Of neemt de strijk te veel kostbare tijd in? Dan mag u rekenen op de strijkservice van Huishoudhulp Sarah. Uw kleding wordt gratis opgehaald, piekfijn gestreken en weer geleverd aan huis, nog diezelfde dag. Ook het  strijken van kleding aan huis is mogelijk bij Poetshulp Sarah.

 

Huishoudhulp

Geniet van meer vrije tijd dankzij huishoudhulp. Een vaste en gespecialiseerde hulp aan huis zorgt niet enkel dat uw huis netjes blijft, maar verzorgt ook de boodschappen en bereidt uw maaltijden.
Heeft u hulp nodig bij het poetsen, strijken, of andere huishoudelijke taken? Of wenst u gewoon meer vrije tijd? Contacteer Poetshulp Sarah te Deurne voor een snelle en correcte service.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Poetshulp Sarah een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond