Tieberghien bv Steenhouwerij - Grafzerken

Openingsuren

Maandag 25/10 Na afspraak
Dinsdag 26/10 Na afspraak
Woensdag 27/10 Na afspraak
Donderdag 21/10 Na afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraak
Zondag 24/10 Gesloten

Foto’s

Info

De beste kwaliteit natuursteen vind je bij Tieberghien Steenhouwerij - Grafzerken

Al drie generaties lang kan je bij Tieberghien Steenhouwerij - Grafzerken terecht voor grafzerken, grafmonumenten en andere natuursteenproducten aan scherpe prijzen. Door de jarenlange ervaring in de natuursteenbranche hebben ze de oude ambacht gecombineerd met de modernste technieken.
 

Grafzerken, columbariumplaten

In alle sereniteit kan u bij ons uw keuze maken uit verschillende modellen en materialen. Zo kan je kiezen uit enkele grafzerken, dubbele grafzerken (familiegraven), urnegraven, kindergraven, columbariumplaten en diverse accessoires om het graf persoonlijk te maken.
 

Traditionele grafzerken

U kan zowel voor traditionele grafzerken als voor modellen met een persoonlijk karakter bij ons terecht. Uw wensen en ideeën zijn altijd het uitgangspunt bij het ontwerpen en uitvoeren van een monument. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen ontwerp te realiseren.
 

Natuursteen

Naast het maken van grafzerken, kunnen wij ook je interieur aankleden met natuursteen. Zij vervaardigen alles op jouw maat: dorpels, trappen, schouwen, keukenwerkbladen, badkamerbekleding, tuintafels, brievenbussen, … Je kan ook alvast een kijkje nemen op hun website https://steenhouwerij-tieberghien.be voor nog meer informatie.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/