Ontdek de reviews van klanten van Burtline Fashion in Eeklo.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Lingerie en kleding Burtline (Stationsstraat 7, Eeklo) heeft iets bijzonder: je stapt er in een wereld van vriendelijkheid en vertrouwen, met een uitstekend persoonlijk advies inzake fashion voor gewone en buitengewone gelegenheden. Hoe dan ook een 'gouden handelszaak' om steeds opnieuw te bezoeken en voluit aan te bevelen.

Review door Agnes op 2022-05-12
Scoremotivatie
Super vriendelijke ontvangst, geen moeite is te veel om te helpen bij de juiste keuze.

Review door Martine op 2022-05-10
Scoremotivatie
Hartelijke ontvangst bij Burtline en professioneel advies. Top!

Review door Tania op 2022-04-30
Scoremotivatie
Geen vaste klant en toch zo vriendelijk en hulpzaam. Wel 10 badpakken gepast en een perfect gevonden 😊

Review door Petra op 2022-04-30
Scoremotivatie
Jacqeline, is een vrouw met een jarenlange ervaring in de verkoop van haar artiekelen. Graag mensen ziet en de klanten hun keus voorop steld en daarbij de klanten met raad en daad bijstaat zonder opdringerig te zijn. Het is een plezier om daar te gaan winkelen. Zij is een voorbeeld voor al onze winkelhandelaars. Proficiat

Review door Marleen op 2022-04-18
Scoremotivatie
Julie is een erg vriendelijke verkoopster in Burtline. Het is haar niet te veel om verschillende modellen uit te halen en te zeggen wat wel of niet bij je past. Een aanrader voor iemand die op zoek is naar goede lingerie!

Review door Anneleen op 2022-04-16
Scoremotivatie
Bij Burtline in Eeklo word je altijd met de glimlach bediend. Mevrouw zal alles doen om uw keuze in stock te hebben of om deftige alternatieven voor te stellen. Steeds zeer snelle levertermijn!

Review door Vera op 2022-04-12
Scoremotivatie
vriendelijk behulpzaam, mooi assortiment

Review door GUDRUN op 2022-04-11
Scoremotivatie
Hartelijk onthaal en perfecte service !

Review door Herlinde op 2022-03-27
Scoremotivatie
Verkoopster Julie van Burtline in Eeklo is en prachtverkoopster. Zeer klantvriendelijk en attent zowel voor klanten die aankoop doen, of je gewoon inlichting vraagt.

Review door Linda op 2022-03-09
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.