Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Gesloten
Dinsdag 16/08 09:00 - 17:00
Woensdag 17/08 Gesloten
Donderdag 18/08 09:00 - 17:00
Vrijdag 19/08 09:00 - 17:00
Zaterdag 13/08 09:00 - 17:00
Zondag 14/08 Gesloten

Info

Welkom bij De Lapjesvrouw

De Lapjesvrouw is gelegen in de Stationsstraat te Essen en the place to be als het gaat over breien, borduren, haken, naaibenodigdheden, reparaties en stoffen. Christel onthaalt iedereen vol enthousiasme. 
 

Breien

Het breien is al een eeuwenoude techniek waarvan vooral vroeger het doel was om warmte te geven, daar staat gebreide kledingstukken om bekend. De laatste jaren staat het breien opnieuw volop in de belangstellen. Het staat niet enkel meer voor warmte, breien neemt ook een grote plaats in de huidige mode. De Lapjesvrouw kan je zeker helpen met de juiste wol te kiezen en kan je zelfs een paar tips en tricks meegeven.
 

Borduren

Borduren is kunst en wordt toegepast om versieringen met naald en garen op textiel te maken. De Lapjesvrouw heeft een uitgebreide collectie van garens en dit in verschillende soorten.
 

Handwerkpakketten

De collectie handwerkpaketten is uitgebreid bij De Lapjesvrouw, denk o.a. aan volledige kits of gobelins, voorbedrukt of met telpatroon van de merken als Hummeltjes, Thea Gouverneur, Vervaco, Permin etc.
 

Naaibenodigdheden

Bij De Lapjesvrouw vind je een groot assortiment aan naaibenodigdheden zoals, knopen, ritsen, voeringen, naalden, wol, stoffen, breinaalden,... Christel staat ook steeds klaar om je met raad en daad bij te staan.
 

Stomerij, verstelwerken

Ook voor al jouw stomerij en verstelwerken kan je terecht bij De Lapjesvrouw. Voor al jouw leer, suède, bruidsjurken, tapijten, gordijnen, dekbedden,...  is De Lapjesvrouw de juiste plaats waar je moet zijn. 
 

Breipatronen

Zelf schrijft Christel van De Lapjesvrouw haar patronen die je dan gratis kan krijgen bij het aankopen van de wol.
De Lapjesvrouw haar patronen zijn zelfs zo gemakkelijk te lezen dat ook beginners ermee aan de slag kunnen. Bekijk haar Facebook of Instagram voor enkele modellen.
 

Retouches en mercerie

Alsof dit alles nog niet genoeg was, is er bij De Lapjesvrouw nog meer te verkrijgen zoals lampen day-light, vouwgordijnen, quilt en patch-work en tijdschriften en boeken. Kortom, het loont meer dan zeker de moeite om langs te gaan bij Christel van De Lapjesvrouw in Essen. Je kan ook surfen naar de website http://www.delapjesvrouw.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Lapjesvrouw een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Altijd vriendelijk en behulpzaam... 9,9 Review door: Floor
Top madam altijd vriendelijk en... 10 Review door: Miranda
super vriendelijk... 10 Review door: EMJ
goed bezig !!... 9,7 Review door: Ina
Wij wensen je hele fijne feestda... 10 Review door: Nancy