Openingsuren

Maandag 05/12 09:00 - 18:00
Dinsdag 29/11 09:00 - 18:00
Woensdag 30/11 09:00 - 18:00
Donderdag 01/12 09:00 - 18:00
Vrijdag 02/12 09:00 - 18:00
Zaterdag 03/12 10:00 - 18:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Dankzij Happy Zoo in Geel krijgt u happy huisdieren in huis

Heeft uw favoriete huisdier honger, of heeft u iets anders nodig om uw companion tevreden te stellen? Spring dan zeker eens binnen in dé dierenspeciaalzaak van Geel: Happy Zoo. Je vindt er een uitgebreid gamma aan dierenvoeding (honden, katten, vogels, knaagdieren, ...), maar ook tal van accessoires en leuke beloningen voor je lieveling. Terug te vinden naast de Mcdonalds.

 

Dieren

Happy Zoo is een bloeiende zaak sinds 1998, gelegen in Geel. Het is een moderne, grootschalige dierenspeciaalzaak. Bij binnenkomst merkt u onmiddelijk de gezellige sfeer op, alsook de ruime opzet en makkelijke bereikbaarheid van alle artikelen. Kom langs en wordt verwelkomd door Happy Zoo's handtamme papegaaien, maar ook een professioneel team dat staat te popelen om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. 
 

Dierenbenodigdheden

Bij Happy Zoo kan u genieten van een ruime keuze in voeding voor uw hond, kat, vogel en vis, maar ook voeding voor andere dieren zoals reptielen en knaagdieren kan u hier terugvinden. Er is ook een groot assortiment speelgoed voor al uw beestjes voorzien, net zoals verschillende hokken, manden, krabpalen, kattenbakken etc. van alle maten en voor alle soorten dieren. Voor aquariums bent u bij Happy Zoo ook aan het juiste adres. U vindt er een ruim aanbod aan zowel aquariumvissen als aquariumdecoratie en -planten. In de winkel vind je ook een aantal kleine knaagdieren en vissen.
 

Dierenspeciaalzaak

Vindt u niet wat u zoekt? Geen probleem! Er staat steeds een tof team van medewerkers klaar om u wegwijs te maken in de winkel. Tenslotte kunnen klanten met alle budgetten terecht bij Happy Zoo: kom langs en ontdek zowel een hele reeks luxeproducten als kwaliteitsproducten tegen een lage prijs. Surf ook zeker eens naar hun website via volgende link: https://www.happy-zoo.be.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Happy Zoo

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Happy Zoo een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

geen opmerkingen... 8,5 Review door: Ingeborg
Een hoopvol en gelukkig 2021!... 8,5 Review door: Peggy
Prettige feesten en dat onze hon... 9,5 Review door: Sheila
Mijn beste wensen voor 2021.... 10 Review door: Greet