Traiteur Marc Thys

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraak
Donderdag 18/08 Na afspraak
Vrijdag 19/08 Na afspraak
Zaterdag 20/08 Na afspraak
Zondag 21/08 Gesloten

Foto’s

Info

Na een jarenlange ervaring in barbecues, koude en warme buffetten, is Traiteur Marc Thys uit Genk nu ook gestart met het leveren van kant-en-klare warme maaltijden.
 

Barbecue

Traiteur Marc Thys biedt enkel vlees, vis en gevogelte van de hoogste kwaliteit en garandeert u steeds dagdagelijkse versheid.
Organiseert u een barbecue binnenkort? Door een keuze te maken uit een lijst met soorten vlees kan u uw eigen barbecuefeest samenstellen. Daarnaast ontvangt u ook een groentebuffet. Het is vanzelfsprekend dat alle groenten vers van de groenteboer komen.
Het weer in België is vaak moeilijk te voorspellen. Daarom stelt Marc Thys u ook partytenten ter beschikking, zodat uw feest letterlijk en figuurlijk niet in het water kan vallen.
 

Koud buffet

Een koud buffet bestellen naar uw eigen smaak? Het kan. Raadpleeg het standaard koud buffet en pas het aan naar eigen smaak door delen weg te laten of bij te voegen. Het assortiment groenten is zeer uitgebreid. De traiteur uit Genk draagt kwaliteit en versheid hoog in het vaandel en garandeert u dat er enkel gebruik gemaakt wordt van verse groenten. Ook het vlees, vis en gevogelte zijn van de beste kwaliteit.
 

Warme maaltijden aan huis geleverd

Traiteur Marc Thys levert elke weekdag warme maaltijden aan huis. Indien gewenst wordt er op vrijdag een extra maaltijd voor zaterdag of zondag geleverd.
Een volledig menu bestaat uit dagverse soep, een hoofdgerecht en een dessertje. Uiteraard is het ook mogelijk om de soep of het dessertje achterwege te laten. 
U ontvangt de maaltijden warm aan huis in daartoe speciaal ontworpen thermoboxen waarin de maaltijd minstens 2 uur op ideale temperatuur blijft. U heeft ook de mogelijkheid om de maaltijden ‘s avonds af te halen. 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Traiteur Marc Thys een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond