Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/05 09:30 - 19:00
Woensdag 12/05 09:30 - 19:00
Donderdag 13/05 09:30 - 19:00
Vrijdag 14/05 09:30 - 19:00
Zaterdag 15/05 09:30 - 19:00
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Da Luigi te Gent is uw speciaalzaak voor alle Italiaanse gerechten, kazen, wijnen, likeuren en charcuterie.


Huisbereide schotels

Elke dag zorgt Da Luigi voor huisbereide schotels. De Italiaanse speciaalzaak biedt onder meer lasagne, tortellini, pizza ,pasta al forno, farfalle al salmone en heeft ook steeds suggesties. Bestel zelf een schotel, u hoeft ze enkel op te warmen thuis.

 

Italiaanse cadeaumand

Bent u op zoek naar een leuk geschenk? Voor elke gelegenheid wordt bij Da Luigi een cadeaumand speciaal voor u samengesteld met Italiaanse specialiteiten.

 

Italiaanse specialiteiten en dranken

Zowel Italiaanse gerechten, Italiaanse likeuren, als Italiaanse wijnen zijn te verkrijgen bij de Italiaanse speciaalzaak in Gent.  Ga eens langs en ontdek dranken zoals de Lambrusco, een Italiaanse wijn uit de districten Emilia-Romagna en Lombardij. Ook de originele Limoncello van Sorrento, gemaakt van de typische Italiaanse enorme sappige citroenen is het proeven waard.
Houdt u van Italiaanse koffie? Probeer de Classico en Dolce Lavazza pads, ideaal voor Senseo machines.
Voor Prosecco en de originele Vin Santo van de Chianti Classico, die bovendien heerlijk combineerbaar is met de artisanale cantuccini van Toscane, moet u tevens bij Da Luigi zijn.
Op zoek naar leuke aperitiefhapjes? Het heerlijke focaccia brood met olijven en oregano moet slecht 10 minuutjes in de oven om op z’n lekkerste te zijn. Combineer dit brood bijvoorbeeld met de heerlijke Pecorino kazen die hier ook kan verkrijgen.

Ga eens lang bij de Italiaanse winkel in Gent en proef van de Italiaanse delicatessen

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews