Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Lingerie Stefanie is de vriendelijkste handelaar van Geraardsbergen! 

Op vrijdag 11 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in ‘t Waaihof, te Kortrijk. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Lingerie Stefanie
 
“Deze award draag ik op aan mijn lieve klanten. Zij hebben ervoor gekozen dat ik deze award mag ontvangen. Het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam, en meteen ook winnen, is dus zeker fijn. De Lente- en Eindejaarsactie vond ik zeer leuk, maar ik ben helemaal niet bezig geweest met de mensen te overtuigen om op mij te stemmen. Ik wou alleen mijn klanten de kans geven om een leuke prijs te winnen. Toch heb ik elke dag geprobeerd om met veel enthousiasme de acties uit te leggen en daar heb ik wel veel inspanningen voor moeten doen. Eerst durfde ik mijn klanten de vraag niet te stellen om deel te nemen aan de acties en mij een score te geven op mijn vriendelijkheid. Achteraf gezien ben ik mijn klanten dankbaar en ben ik blij dat ik het toch vermeld heb in de zaak.”

“Ik ga mijn aanpak niet aanpassen, ik doe verder met hoe ik bezig was. De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar vind ik een erkenning, want ik probeer mijn klanten steeds op de eerste plaats te zetten. De award is daar een mooie weerspiegeling van.”

“Wie wint nu niet graag een prijs? Ik mocht dit jaar vier klanten gelukkig maken en dat is zo’n mooie reclame voor mijn zaak. Ik ben blij dat ik mijn klanten, door de Lente- en Eindejaarsactie, iets extra kan geven.”

“Mijn specialiteit is dat ik heel veel keuze heb in nachtkledij en dat in verschillende prijsklassen voor zowel dames als voor heren. Ook voor mensen met een maatje meer. Je kan bij mij steeds terecht voor prothesebeha’s, panty’s, ondergoed, badmode, strandkleedjes etc. Mijn missie is om up-to-date te blijven en te zorgen dat de vraag van en het aanbod voor onze klanten vriendelijk ingevuld worden. Op 1 augustus 2016 bestaat mijn zaak 24 jaar, heerlijk gewoon! Ik wil toch nog even meegeven dat ik door Handelsgids mijn klantenbestand heb kunnen uitbreiden. Bedankt Handelsgids om ons in de kijker te plaatsen!”