Ontdek de reviews van klanten van Lingerie Stefanie in Geraardsbergen.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Dat ze nog lang in haar winkel mag zijn ze doet het prima

Review door Aline op 2021-12-31
Scoremotivatie
Topservice en altijd super vriendelijk!

Review door Els op 2021-12-31
Scoremotivatie
Beste wensen voor het nieuwe jaar!

Review door Sonia op 2021-12-23
Scoremotivatie
Doe zo voort

Review door Ingrid op 2021-12-17
Scoremotivatie
Goede eindejaars verkoop gewenst en Prettige Feesten.\r\nGroetjes Veerle

Review door Veerle op 2021-12-10
Scoremotivatie
Je wordt er steeds met de grootste vriendelijkheid ontvangen , niks is te veel om u veel mooie lingerie te laten zien

Review door Els op 2021-12-07
Scoremotivatie
absoluut geen, een super vriendelijke dame

Review door Frans op 2021-11-28
Scoremotivatie
Altijd vriendelijke bediening!\r\nZeer mooie kwaliteit van lingerie en nachtkledij.\r\nKijk er altijd naar uit om bij haar te winkelen.

Review door Els op 2021-11-21
Scoremotivatie
Prima service ! Groetjes!

Review door Daisy op 2021-11-12
Scoremotivatie
Heel vriendelijke en behulpzame winkelier

Review door Rita op 2021-10-28
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.