Fab - Ulous

Openingsuren

Maandag 21/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/09 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Instituut Fab-ulous in Gistel biedt tal van behandelingen voor lichaam en gelaat aan. Zo kan u hier terecht voor voetverzorging, permanente make-up, definitieve ontharing, tal van wereldmassages en huidverjonging. In de nagelstudio kan u terecht voor hand- en nagelverzorging.
Het instituut biedt ook andullatietherapie, airbrush tanning en cellulitisbehandelingen.

 

Detox

Heeft u huidklachten of voelt u zich lichamelijk niet goed? Bij Fab-ulous kan u terecht voor een ontgiftingskuur. De S.P.A. detox kuur zal het lichaam ontdoen van vreemde stoffen, toxines, die een belasting vormen voor het lichaam.
Het S.P.A. detox programma van Fab-ulous is de ideale manier om met een gezonder leven te beginnen. Als resultaat krijgt u een verbeterd uiterlijk en een betere gezondheid. Uw huid wordt zachter en krijgt een helderder teint, de conditie van de haren en de nagels verbetert en vochtwallen onder de ogen verminderen.

 

Therapeutische massage

Heeft u last van diepgewortelde lichaamsklachten, stress- en spanningspijnen? Ga langs bij het instituut te Gistel voor een therapeutische massage, waarbij uw problemen worden aangepakt doormiddel van een combinatie van verschillende behandeltechnieken. Elke massage is persoonlijk afgesteld, op maat van uw noden, klachten en voorkeuren,

 

Andullatietherapie

De andullatietherapie die Fab-ulous aanbiedt verbetert aanzienlijk uw dagelijks welzijn. U kan langskomen voor pijnverlichting, om uw bewegingsbereik te vergroten, uw algemene mobiliteit te verbeteren, om uw sportprestaties te ondersteunen of uw lichaamsgewicht onder controle te houden, zelfs om uw lymfestroom te verbeteren.
Bovendien kunnen chronische pijnpatiënten een voordelig abonnement bekomen.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief