Openingsuren

Maandag 12/12 08:00 - 19:00
Dinsdag 13/12 09:00 - 20:00
Woensdag 14/12 09:00 - 20:00
Donderdag 08/12 09:00 - 20:00
Vrijdag 09/12 09:00 - 20:00
Zaterdag 10/12 07:00 - 20:00
Zondag 11/12 GeslotenGesloten

Info

Hebt u geen tijd of kennis om die kleine klus zelf te klaren en bent u dringend op zoek naar een klusjesman? Had u graag een uitbreiding op uw installatie, of begint u met het bouwen van een nieuw huis, of staan er renovatiewerken op de agenda?

U kan steeds bij loodgieter Bert Gilbert terecht voor een oplossing op gebied van verwarming, sanitair en ventilatie. Daarnaast kan u ook terecht bij de vakman te Glabbeek voor al uw algemene elektriciteitswerken, zoals het plaatsen van schakelaars, stopcontacten en verlichting.
 

Verwarming en ventilatie

Contacteer deze expert gerust voor al uw noden op vlak van verwarming en het reinigen van schoorstenen met attest. Loodgieter Bert Gilbert plaatst en herstelt uw centrale verwarming, radiatoren, vloerverwarming en warmte pompen. Anderzijds kan u beroep doen op de vakman zijn expertise in het plaatsen en herstellen van ventilatiesystemen.
 

Loodgieter Glabbeek

Loodgieter Bert Gilbert staat ook graag klaar voor u als uw professionele loodgieter. Contacteer het bedrijf te Glabbeek indien u problemen ondervindt met uw waterleiding en afvoer. Maar ook wanneer u een kraan wilt laten vervangen kan u Klusjesdienst Bert Gilbert inschakelen. De vakman staat ook tot uw dienst voor het ontstoppen van afvoerleidingen en voor het plaatsen van toiletten. Bert Gilbert staat eveneens in voor de volledige renovatie van uw badkamer.
 

Andere klussen

Hebt u een klus uit te voeren die hier niet vermeld wordt, maar waar u toch graag iemand voor zou aanspreken? Neem vrijblijvend contact op met Klusjesdienst Bert Gilbert en bespreek de mogelijkheden!

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Klusjesdienst Bert Gilbert een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Blijf zo doorgaan.... 9,5 Review door: Rudi
Ge zijt goe bezig!!!! ;-)... 10 Review door: Els
Fijne eindejaarsfeesten op naar... 10 Review door: Nadia
Zeer vriendelijke persoon... 10 Review door: Vanwijzer
Altijd top uw dienst!... 9,9 Review door: Gilbert