Openingsuren

Maandag 23/09 08:00 - 19:00
Dinsdag 24/09 09:00 - 18:45
Woensdag 25/09 09:00 - 18:45
Donderdag 26/09 09:00 - 18:45
Vrijdag 20/09 09:00 - 18:45
Zaterdag 21/09 Gesloten
Zondag 22/09 Gesloten

Info

Hebt u geen tijd of kennis om die kleine klus zelf te klaren en bent u dringend op zoek naar een klusjesman? Had u graag een uitbreiding op uw installatie, of begint u met het bouwen van een nieuw huis, of staan er renovatiewerken op de agenda?

U kan steeds bij Klusjesdienst Bert Gilbert terecht voor een oplossing op gebied van verwarming, sanitair en ventilatie. Daarnaast kan u ook terecht bij de vakman te Glabbeek voor al uw algemene elektriciteitswerken, zoals het plaatsen van schakelaars, stopcontacten en verlichting.
 

Verwarming en ventilatie

Contacteer deze expert gerust voor al uw noden op vlak van verwarming. Klusjesdienst Bert Gilbert plaatst en herstelt uw centrale verwarming, radiatoren, vloerverwarming en warmte pompen. Anderzijds kan u beroep doen op de vakman zijn expertise in het plaatsen en herstellen van ventilatiesystemen.
 

Loodgieter Glabbeek

Klusjesdienst Bert Gilbert staat ook graag klaar voor u als uw professionele loodgieter. Contacteer het bedrijf te Glabbeek indien u problemen ondervindt met uw waterleiding en afvoer. Maar ook wanneer u een kraan wilt laten vervangen kan u Klusjesdienst Bert Gilbert inschakelen. De vakman staat ook tot uw dienst voor het ontstoppen van afvoerleidingen en voor het plaatsen van toiletten. Bert Gilbert staat eveneens in voor de volledige renovatie van uw badkamer.
 

Andere klussen

Hebt u een klus uit te voeren die hier niet vermeld wordt, maar waar u toch graag iemand voor zou aanspreken? Neem vrijblijvend contact op met Klusjesdienst Bert Gilbert en bespreek de mogelijkheden!