Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2018

Klusjesdienst Bert Gilbert heeft de 3de plaats behaald als Vriendelijkste Handelaar van Glabbeek!

Aarschot – De avond van 20 februari vond in het Kasteel van Nieuwland de tweede van een reeks nationale awarduitreikingen plaats voor de verkiezing van de vriendelijkste handelaars uit de streek. Handelsgids.be beloont op die manier jaarlijks hun geregistreerde handelaars voor hun inzet en klantvriendelijkheid. De handelaars die via hun webpagina bij Handelsgids in de loop van 2018 de hoogste gemiddelde score ontvingen van hun klanten, mochten zich vanaf gisteravond een jaar lang Vriendelijkste Handelaar van hun gemeente noemen.

Het was weer de hoogste tijd om tromgeroffel te laten weerklinken in de Vlaams-Brabantse gemeente Aarschot. In totaal dingden er in Aarschot duizenden handelaars uit 13 naburige gemeenten mee naar de felbegeerde titel van Vriendelijkste Handelaar 2018. Immers, iedere handelaar - klant of geen klant - van Handelsgids.be kan deze Award winnen. Het beloofde van tevoren een spannende titelstrijd te worden, want volgens insiders waren de totaalscores in iedere gemeente tot op het laatste moment erg aan elkaar gewaagd. Handelaars, familie, vrienden, schepenen en burgemeesters zaten op het puntje van hun stoel en waren uiteraard erg benieuwd naar de resultaten. In Aarschot werden de trofeeën voor de gemeentes Aarschot, Begijnendijk, Boortmeerbeek, Boutersem, Glabbeek, Haacht, Herselt, Keerbergen, Lubbeek, Rotselaar, Tielt-Winge, Tienen en Tremelo uitgereikt.

De awarduitreiking was ook het ideale moment om de Vriendelijkste Gemeente van Vlaams-Brabant bekend te maken. Uit tientallen gemeentes werd Aarschot gekozen als winnaar – de Aarschotse handelaars deden met minstens 20 handelszaken mee aan de eindejaarsactie en zij kregen van hun klanten de hoogst gemiddelde score van de provincie. De trofee en oorkonde werden in ontvangst genomen door de derde schepen van Aarschot, Annick Geyskens.

“Om verkozen te worden tot Vriendelijkste Handelaar en de gelijknamige trofee mee naar huis te mogen nemen, kan iedere handelaar die dat wenst zich registreren bij Handelsgids”, aldus zaakvoerder Luc Verheyden. “We werken ieder jaar met een systeem van scores en reviews. Elke handelaar op Handelsgids kan het hele jaar door via een banner op zijn Handelsgidspagina een score krijgen op 10 van zijn klanten. Aan klanten wordt dus gevraagd naar hun ervaring bij een handelaar en deze te quoteren en een review te geven. De optionele feedback die bijgevoegd kan worden is een grote meerwaarde voor handelszaken: zo kunnen zij hun service nog meer klantgericht maken.”

De Vriendelijkste Handelaars van 2018 ontvingen een mooie Award die ze in hun zaak kunnen tentoonstellen. Verder kregen de winnaars extra reclamebudget voor Handelsgids.be  t.w.v. €600. De 2de, 3de en 4de plaats kregen ook een mooi budget bij Handelsgids t.w.v. €300.


De avond in Aarschot werd in goede banen geleid door Angeline Flor Pua, Miss België 2018. Zij stond in voor de presentatie en de officiële overhandiging van de gewonnen trofeeën. Achteraf was er voor de aanwezigen de mogelijkheid om op de foto te gaan met Angeline.

U vindt alle Vriendelijkste Handelaars op: https://www.handelsgids.be/persverslagen/2019. Op deze pagina staat in de rechterbovenhoek ook een vermelding “Naar alle Vriendelijkste Handelaars van 2018”. Deze zijn alfabetisch gesorteerd volgens gemeente.

Hieronder hebben we alvast enkele sfeerbeelden van de avond gezet.
Meer foto’s en video’s vindt u terug in het Facebookalbum op onze Facebookpagina:
klik hier