Knop 2 bv

Openingsuren

Maandag 02/10 08:00 - 17:00
Dinsdag 03/10 08:00 - 17:00
Woensdag 04/10 08:00 - 17:00
Donderdag 05/10 08:00 - 17:00
Vrijdag 06/10 08:00 - 17:00
Zaterdag 07/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 08/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor al uw verwarmingsvoorzieningen biedt Knop 2 in Grimbergen de beste diensten.

Elke dag zijn we met een glimlach op weg naar klanten.
Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van: centrale verwarming, sanitair, alternatieve energie, ventilatie, droger en airco.

Knop 2 levert niet alleen kwaliteitsproducten, maar houdt ook rekening met het esthetische aspect en heeft alle nodige erkenning om een installatie volledig volgens reglementering af te werken.
 

Centrale verwarming

Elektrische verwarmingen zijn over het algemeen veiliger dan gas, aangezien ze geen brandstoffen verbranden om warmte te genereren.
Knop 2 is gespecialiseerd in het plaatsen van radiotoren, vloerverwarming en warmtepompen met optimale afstelling via de aangepaste regeling.
Voor onderhoud van uw ketel kan u natuurlijk ook bij ons terecht.
In de verwarmingsbranche werken wij samen met Viessman.
 

Sanitair

Wat wij doen is:
Het plaatsen van sanitaire leidingen.
Plaatsing van sanitaire toestellen volgens keuze bij een professionele groothandel.
Het plaatsen van systemen voor regenwaterrecuperatie.
 

Ventilatie

Vroeger gebeurde ventilatie vanzelf door deuren, ramen en kieren en spleten in muren en daken. Maar aangezien we meer en beter isoleren moeten we voor ventilatie zelf regelen. Anders komt er in huis een ongezond en vochtig klimaat.
Met een goed ventilatiesysteem zorgt u ervoor dat vochtige lucht snel de woning kan verlaten. Niets is zo storend als een muffe lucht waar je je benauwd in voelt.
 

Airco

Wilt u het in huis lekker koel houden tijdens de zwoele zomermaanden? Dan is een airco geen overbodige luxe. Het grootste voordeel van een airco is natuurlijk snel en efficiënt uw ruimtes in huis koelen.
 

Energie

Water opwarmen is een groot verbruik in het huishouden. Wij hebben hiervoor de oplossing. Wij raden u aan om zonne-energie te gebruiken, u kunt tot 70% besparen op uw energiefactuur.
 

Waterontharding 

Waterontharders zetten hard water om in zacht water door het kalkgehalte ervan te verminderen, dit noemen wij wasverzachters. Wasproducten werken beter in onthard water.
 

Zonneboilers

Hoe snel verdiend u een zonneboiler terug?
Met een zonneboiler kunt u ongeveer 60% besparen op uw energiefactuur. U kunt uw investering terugverdienen na gemiddeld 8 à 20 jaar.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Knop 2 bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond