De handelaars uit Grimbergen stellen voor

Nieuwe mosselen bij Bols & Cie 🦪

Bij Bols & Cie Mosselhandel zijn nu verse mosselen te koop, perfect voor zowel particulieren, restaurants en eetdagen. Kom ...

Klik voor deelnemende producten
Klik voor deelnemende producten

Alles over Grimbergen

Grimbergen, ook wel "de parel van Brabant" genoemd, is een gemeente in Vlaams-Brabant. De gemeente heeft een rijke geschiedenis. Er is mooie architectuur te zien en je kan de brouwerij van Grimbergen bezoeken en ontdekken hoe het overheerlijke bier gebrouwen wordt. 

De Abdij van Grimbergen is gelegen in de Wolvertemsesteenweg. De historische abdij dateert uit de 12e eeuw. Je kan de abdijkerk en de chique tuinen verkennen. Hier is het beroemde Grimbergen bier ontstaan, dat maakt het bezoek extra bijzonder. 


Het Prinsenbos van Grimbergen gelegen bij de Prinsenstraat is een mooi groen gebied waar je gezellige wandelingen kunt maken. Je loopt langs grootste bossen en prachtige vijvers. Het is de perfecte plek om je even neer te zetten en te genieten van een heerlijke picknick. 
 

Grimbergen biedt diverse parkeergelegenheden voor bezoekers, waaronder de handige parkeerstrip aan het Prinsenbos. Deze parkeergelegenheid is centraal gelegen en biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het maakt het verkennen van Grimbergen comfortabel en stressvrij.

 

Nieuws uit Grimbergen

Op Handelsgids Grimbergen worden er regelmatig gebeurtenissen of evenementen op de nieuwspagina van Grimbergen. Ben je zelf lid van een vereniging of heb je nieuws te melden. Stuur een mail naar marketing@handelsgids.be. We kijken je nieuws na en plaatsen het er na op de handelsgids website met een eventuele link van jouw website of sociale media.