Dierenartsencentrum Anthemis

Openingsuren

Maandag 19/08 09:00 - 20:00
Dinsdag 20/08 09:00 - 17:00
Woensdag 21/08 09:00 - 20:00
Donderdag 22/08 09:00 - 20:00
Vrijdag 23/08 09:00 - 17:00
Zaterdag 17/08 09:00 - 12:00
Zondag 18/08 Na afspraak

Info

Dierenartsencentrum Anthemis Grimbergen

Dierenartsencentrum Anthemis is een groepspraktijk waar we met 6 dierenartsen en verschillende assistentes paraat staan om je dier de beste zorgen te geven. We leggen ons toe op de behandeling van gezelschapsdieren en herkauwers. Omdat uw dier het allerbeste verdient heeft iedere dierenarts zijn eigen specialiteit en wordt er uitgebreid overlegd bij moeilijke gevallen of samengewerkt bij complexe ingrepen. 

Voor spoedgevallen of dringende vragen zijn we altijd bereikbaar, ook 's nachts of in het weekend, zo hoeft u nooit ongerust te zijn. We staan in voor preventieve ingrepen en uitgebreide diagnostische en therapeutische handelingen.

DIERENARTSEN

Dierenarts Dorien Nees staat in voor de gezelschapsdieren en heeft een verregaande interesse in cardiologie. Dierenarts Pieter Vanacker staat in voor de gezelschapsdieren. Hij heeft een extra opleiding gevolgd van 3 jaar en is nu Vakdierenarts Kleine Huisdieren. Samen met Hanna Seghers en Lien Calis bekommert hij zich ook over de afdeling ‘fysiotherapie’. Neem hiervoor zeker eens een kijkje op www.fysio-fit.be

Dierenartsen Ellen Michiels en Jana Vermeiren behandelen de kleinere huisdieren. 
Dierenartsen Filip Truyens, Steven De Clercq en Priscilla Denissen staan in voor de herkauwers. 

 

Gehospitaliseerde dieren

Er zijn ook 5 dierenartsassistentes aanwezig, die vooral de verzorging van gehospitaliseerde dieren behartigen, voedingsadvies verlenen en assisteren bij chirurgie. 

Diensten

  • vaccinatie
  • echografie
  • bloedonderzoek
  • operaties (sterilisatie, castratie, detartratie, ...)
  • ...

 

Openingsuren

Er kunnen van maandag tot vrijdag afspraken ingepland worden tussen 9u en 20u. Op zaterdagvoormiddag zijn wij open van 9u tot 12u.
Daarnaast is de praktijk ook doorlopend open van 8u - 17u voor het afhalen van voeding en medicatie. Op maandag en woensdag kan dit tot 20u.
Er zijn dagelijks ook spreekuurmomenten / vrije raadplegingen. Neem zeker een kijkje op onze website voor de exacte uren http://www.dierenartsencentrumanthemis.be/locatie/grimbergen of neem telefonisch contact op via 02/793 00 33.


Spoeddienst
De dierenartsenpraktijk is altijd bereikbaar voor spoedgevallen. U kan ons telefonisch bereiken 24/24 en 7/7.
Er is dus steeds een dierenarts van wacht binnen onze praktijk, ook 's nachts en in het weekend.

Ligging en routebeschrijving