Openingsuren

Maandag 24/06 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Dinsdag 25/06 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Woensdag 19/06 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Donderdag 20/06 09:00 - 12:0014:00 - 17:30
Vrijdag 21/06 09:00 - 12:00
Zaterdag 22/06 GeslotenGesloten
Zondag 23/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Zowel bij renovatie als nieuwbouw is Vanden Brande uw partner op tal van gebieden. De vakman is gespecialiseerd in verwarming en sanitaire werken. U kan beroep doen op de vakman uit Grimbergen voor de installatie van centrale verwarming, vloerverwarming, warmtepompen, gasverwarming, zonnesystemen, airconditioning en ventilatie. De verwarmingsspecialist werkt met verwarmingsinstallaties van Junkers en Viessmann.
Verder kan u bij Vanden Brande terecht voor werken binnenshuis zoals badkamerrenovatie, betegeling, muren en vloeren,  schilderwerken, isolatie en gyprocwerken. Maar ook buitenshuis weet Vanden Brande van aanpakken dankzij de expertise in gevelwerken, terrassen, tuinonderhoud en meer.
 

Sanitaire werken en badkamerrenovatie

Vanden Brande uit Grimbergen verzorgt zowel uw sanitaire werkzaamheden in nieuwbouw als bij renovatiewerken. Is uw badkamer toe aan een opfrisbeurt? Wilt u enkele leidingen laten vervangen of hebt u een kleine sanitaire klus? Vanden Brande staat in voor het onderhouden en herstellen uw sanitaire installatie.

Het bedrijf verzorgt de volledig renovatie van uw badkamer, zodat dit weer een mooie, degelijk afgewerkte en comfortabele ruimte wordt.
 

Gyproc en schilderwerken

Bent u op zoek naar een professionele schilder die uw kamer perfect afwerkt?

Alvorens het kleurtje op uw muur gaat, zorgt de vakman uit Grimbergen voor de basis van uw schilderwerk doormiddel van pleisterwerken in gyproc. Dit gebruiksvriendelijk materiaal wordt vaak gekozen wanneer er geen optie is voor een lange droogtijd van het pleisterwerk. 

Wilt u een kamer, of uw gehele woning opnieuw schilderen? Heeft uw nieuwbouwproject een eerste verflaag nodig? Vanden Brande staat in voor afleveren van professionele schilderwerken in uw gehele woning.
 

Centrale verwarming en gasverwarming

Het bedrijf uit Grimbergen is een expert in het istalleren van uw centrale verwarmingsinstallatie, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Ook voor de installatie van gasverwarming kan u op de vakman rekenen.
 

Vloerverwarming

Ervaar het aangename en knusse gevoel dat vloerverwarming creëert in een woning Dankzij Vanden Brande.
 
Contacteer Vanden Brande als u een échte expert wil voor uw sanitaire werken en verwarmingsinstallaties.

Ligging en routebeschrijving