Openingsuren

Maandag 19/04 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Dinsdag 20/04 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Woensdag 21/04 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Donderdag 22/04 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Vrijdag 16/04 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Zaterdag 17/04 08:00 - 12:00
Zondag 18/04 Gesloten

Foto’s

Info

Bent op zoek naar een nieuwe wagen van Kia of u rijdt u reeds in een Kia wagen? Bij Garage De Clerck in Haacht kan u zowel terecht voor een nieuwe of tweedehandswagen, als voor een volledige service voor uw huidige Kia wagen.
De garage verzorgt eveneens herstellingen en het onderhoud van alle merken.

 

Kia wagen kopen

Kia-garage De Clerck is uw Kia-servicepunt voor groot-Haacht. Bij deze garage kan u terecht voor de aankoop van een nieuwe- of tweedehandswagen.

Het design en de unieke 7 jaar fabrieksgarantie hebben van Kia een wereldspeler van formaat gemaakt waar kwaliteit en design centraal staan. Wie een Kia wagen aankoopt bij Garage De Clerck geniet van een rijkelijke basisuitrusting boordevol intelligente technologie.

De professionele garagisten van de garage in Haacht staan u graag bij met persoonlijk advies op maat, zodat u de Kia wagen bekomt die perfect aansluit op uw wensen.
 

KIA assistance

Garage De Clerck laat u graag kennismaken met Kia Motors Assistance. Deze oplossing biedt u een uiterst uitgebreid bijstandsprogramma en is geldig voor alle wagens verkocht door Kia Motors Belgium NV.
U kan de hulp inroepen van Kia Motors Assistance in allerlei omstandigheden, waaronder pech, ongeval, evenals incidenten zoals problemen met banden, sleutels, alarmsystemen, verkeerde brandstof, poging tot diefstal en meer.
 

Onderhoud alle merken

Ben je eigenaar van een wagen van een ander merk, maar wens je toch te genieten van de kwaliteitsvolle service van Garage De Clerck? Dan hoeft u niets te missen, want elk automerk is hier welkom om op onderhoud of herstelling te komen.

Met een ruime stock aan auto-onderdelen (remmen, ruitenwissers, schokdempers, uitlaten, banden, ...) weet deze garage in geen tijd het probleem op te lossen of een onderhoud aan uw wagen uit te voeren. 

Voor winterbanden, zomerbanden of de halfjaarlijkse wissel ervan kan je ook steeds een beroep doen op Garage De Clerck!


 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

KIA De Clerck is open voor u

Beste klant, wij zijn open voor u!
U kan bij ons terecht na afspraak voor onderhoud, bandenwissel, herstellingen en nazicht keuring. Wij zorgen voor een veilige omgeving!
Ook de toonzaal is alleen open op afspraak met max. 2 personen uit dezelfde bubbel.

Garage De Clerck KIA

Kom langs en ontdek de speciale voorwaarden op onze nieuwe wagens Kia met 7 jaar waarborg. Onze tweedehandswagen hebben altijd 1 jaar waarborg.

Kia Service Garage De Clerck

Bij ons kan u terecht voor nieuwe wagens KIA en tweedhandswagens met garantie. Wij verkopen banden, winterproducten en oliën.
Wij zorgen ook voor het onderhoud en herstellingen aan alle merken.

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Altijd bereid om te helpen binne... 10 Review door: Chris
Doe zo voort!... 10 Review door: Katrijn
Altijd beschikbaar en altijd eve... 10 Review door: Katrijn
Gelukkig nieuwjaar... 10 Review door: Liesbeth
Beste wensen voor het nieuwe jaa... 9,5 Review door: Edmond