Garage De Clerck bvba

Openingsuren

Maandag 01/07 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Dinsdag 02/07 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Woensdag 03/07 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Donderdag 27/06 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Vrijdag 28/06 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Zaterdag 29/06 08:00 - 12:00
Zondag 30/06 Gesloten

Foto’s

Info

Bent op zoek naar een nieuwe wagen van Kia of u rijdt u reeds in een Kia wagen? Bij Garage De Clerck in Haacht kan u zowel terecht voor een nieuwe of tweedehandswagen, als voor een volledige service voor uw huidige Kia wagen.
De garage verzorgt eveneens herstellingen en het onderhoud van alle merken.

 

Kia wagen kopen

Kia-garage De Clerck is uw Kia-servicepunt voor groot-Haacht. Bij deze garage kan u terecht voor de aankoop van een nieuwe- of tweedehandswagen.

Het design en de unieke 7 jaar fabrieksgarantie hebben van Kia een wereldspeler van formaat gemaakt waar kwaliteit en design centraal staan. Wie een Kia wagen aankoopt bij Garage De Clerck geniet van een rijkelijke basisuitrusting boordevol intelligente technologie.

De professionele garagisten van de garage in Haacht staan u graag bij met persoonlijk advies op maat, zodat u de Kia wagen bekomt die perfect aansluit op uw wensen.
 

KIA assistance

Garage De Clerck laat u graag kennismaken met Kia Motors Assistance. Deze oplossing biedt u een uiterst uitgebreid bijstandsprogramma en is geldig voor alle wagens verkocht door Kia Motors Belgium NV.
U kan de hulp inroepen van Kia Motors Assistance in allerlei omstandigheden, waaronder pech, ongeval, evenals incidenten zoals problemen met banden, sleutels, alarmsystemen, verkeerde brandstof, poging tot diefstal en meer.
 

Onderhoud alle merken

Ben je eigenaar van een wagen van een ander merk, maar wens je toch te genieten van de kwaliteitsvolle service van Garage De Clerck? Dan hoeft u niets te missen, want elk automerk is hier welkom om op onderhoud of herstelling te komen.

Met een ruime stock aan auto-onderdelen (remmen, ruitenwissers, schokdempers, uitlaten, banden, ...) weet deze garage in geen tijd het probleem op te lossen of een onderhoud aan uw wagen uit te voeren. 

Voor winterbanden, zomerbanden of de halfjaarlijkse wissel ervan kan je ook steeds een beroep doen op Garage De Clerck!


 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Nieuws & Promoties

promoties bij Garage De Clerck

Bij garage De Clerck kan u steeds terecht voor de beste voorwaarden op nieuwe en tweedehandse KIA-wagens evenals voor onderhoud en herstelling alle merken. Wij verkopen ook olieproducten en banden en bieden u steeds een correcte service!

Open bijlage

Ervaren automekanieker gezocht

Bent u op zoek naar een job met afwisseling? Kom solliciteren bij Garage De Clerck voor de job van automekanieker! Wij bieden u loon naar werken, opleidingen en een fijne werksfeer. Bel voor een afspraak: 016/60.13.55

Open bijlage

akties bij Garage De Clerck

Kom langs en overtuig uzelf: wij bieden u de beste prijzen voor nieuwe en tweedehands KIA-wagens. Bovendien kan u bij ons terecht voor onderhoud en herstelling alle merken, olieproducten en banden.

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Reviews

heel vriendelijk onthaal... 9,9 Review door: Robert
steeds paraat !... 10 Review door: Robert
Altijd eerlijk en oprecht. Worde... 9,8 Review door: Kevin
zou opnieuw naar deze garage gaa... 10 Review door: Sonja
toffe garage, zeker kopen !... 10 Review door: Sonja
tof initiatief... 10 Review door: Sonja
Super service en vriendelijk... 10 Review door: Ine