Openingsuren

Maandag 25/01 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Dinsdag 26/01 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Woensdag 27/01 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Donderdag 28/01 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Vrijdag 29/01 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Zaterdag 23/01 08:00 - 12:00Gesloten
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bent op zoek naar een nieuwe wagen van Kia of u rijdt u reeds in een Kia wagen? Bij Garage De Clerck in Haacht kan u zowel terecht voor een nieuwe of tweedehandswagen, als voor een volledige service voor uw huidige Kia wagen.
De garage verzorgt eveneens herstellingen en het onderhoud van alle merken.

 

Kia wagen kopen

Kia-garage De Clerck is uw Kia-servicepunt voor groot-Haacht. Bij deze garage kan u terecht voor de aankoop van een nieuwe- of tweedehandswagen.

Het design en de unieke 7 jaar fabrieksgarantie hebben van Kia een wereldspeler van formaat gemaakt waar kwaliteit en design centraal staan. Wie een Kia wagen aankoopt bij Garage De Clerck geniet van een rijkelijke basisuitrusting boordevol intelligente technologie.

De professionele garagisten van de garage in Haacht staan u graag bij met persoonlijk advies op maat, zodat u de Kia wagen bekomt die perfect aansluit op uw wensen.
 

KIA assistance

Garage De Clerck laat u graag kennismaken met Kia Motors Assistance. Deze oplossing biedt u een uiterst uitgebreid bijstandsprogramma en is geldig voor alle wagens verkocht door Kia Motors Belgium NV.
U kan de hulp inroepen van Kia Motors Assistance in allerlei omstandigheden, waaronder pech, ongeval, evenals incidenten zoals problemen met banden, sleutels, alarmsystemen, verkeerde brandstof, poging tot diefstal en meer.
 

Onderhoud alle merken

Ben je eigenaar van een wagen van een ander merk, maar wens je toch te genieten van de kwaliteitsvolle service van Garage De Clerck? Dan hoeft u niets te missen, want elk automerk is hier welkom om op onderhoud of herstelling te komen.

Met een ruime stock aan auto-onderdelen (remmen, ruitenwissers, schokdempers, uitlaten, banden, ...) weet deze garage in geen tijd het probleem op te lossen of een onderhoud aan uw wagen uit te voeren. 

Voor winterbanden, zomerbanden of de halfjaarlijkse wissel ervan kan je ook steeds een beroep doen op Garage De Clerck!


 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

KIA De Clerck is open voor u

Beste klant, volgens de nieuwe richtlijnen zijn wij open voor herstellingen, onderhoud en bandenwissels. De toonzaal is ook weer open. Wij vragen u wel een afspraak te maken.
Wij werken veilig, volgens de geldende richtlijnen van de overheid. Hou het gezond.

Garage De Clerck: Kia Service

Bij ons kan u terecht voor nieuwe wagens KIA en tweedhandswagens met garantie. wij verzorgen ook onderhoud en herstellingen aan alle merken, wij verkopen banden, winterproducten en oliën.

KIA Garage De Clerck

Kom langs en ontdek de speciale salonvoorwaarden op onze nieuwe wagens Kia met 7 jaar waarborg. Onze tweedehandswagen hebben altijd 1 jaar waarborg.

Mijn shop

Bekijk onze shop

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Gelukkig nieuwjaar... 10 Review door: Liesbeth
Beste wensen voor het nieuwe jaa... 9,5 Review door: Edmond
DOE ZO VOORT... 10 Review door: Andre
Beste wensen en vooral een goede... 10 Review door: Marcel