Prijsuitreiking bij Garage De Clerck

Linda organiseerde deze week een super leuke prijsuitreiking. Alles was aanwezig: heerlijke hapjes, drank, muziek,.. De sfeer was top en de klanten waren allemaal heel blij. De klanten van Linda hebben goed meegedaan met de actie van Handelsgids en dat kwam hen allen ten goeden. Liefst 27 winnaars!

Iedere winnaar won minimum de volgende cadeau- en kortingsbonnen: cadeaubon van Bloemen Louis van Mechelen van €15 en Foto Collier €10. Meubelen Plu uit Aarschot gaf een kortingsbon van 20% op alle meubels, dus als je €2.000 koopt is dat een korting van €400 J , kleding R&B 15%. Beauty’ael uit Kampenhout 20% op een gelaatsbehandeling en Natu-Ral 10%. Keurslagerij Fijnkost uit Kortenberg €5 en Sloten Dhont €10 waren er ook bij met hun cadeaubonnen. Electro Bries 10%, wat ook een heel interessant bedrag kan zijn. Kapsalon ’t Haarhuys uit Nijlen €15. Suikerideetje uit Herent €10, en bij Mundi Vinum krijg je bij jouw aankoop van prachtige wijnen 10% korting. Er waren ook nog tal van andere cadeaubonnen voor de winnaars naargelang de ranking en zij wonnen verschillende cadeaubonnen van o.a. van schoonheidsinstituut Vitala uit Heverlee €25, €100 of een fles cava, etentjes bij verschillende restaurants zoals ‘t Posthuys in Aarschot en de Nicky’s in Diest, een arrangement van Vitacuzzi uit Herent, Bellesa Lingerie, Glam 3120, Niels Albert, Boke, brood en banketbakkerij B&C, ’t Dorpsbroodje, enz…enz…
 
Natuurlijk waren er enkel SUPER tevreden winnaars. Zoveel cadeaubonnen hadden ze echt niet verwacht en waren dus super verrast.
 
Dikke proficiat aan iedereen.

Hieronder de fotoreportage van de vele winnaars in de zaak.