Openingsuren

Maandag 10/10 Gesloten
Dinsdag 11/10 13:00 - 18:00
Woensdag 12/10 09:00 - 13:00
Donderdag 13/10 Gesloten
Vrijdag 07/10 13:00 - 18:00
Zaterdag 08/10 09:00 - 14:00
Zondag 09/10 Gesloten

Info

Je bent altijd welkom bij Chaos-Carbon Bikes in Ham

 Chaos Carbon Bikes is een high-end custom bicycle shops. Ze zijn gespecialiseerd in carbon fiber road, cyclocross en mountainbike fietsen van Ridley, CKT, Chaos, Orbea, Merida, Look, Merckx... Tevens bieden zij het volledige gamma aan van merken zoals Richey, PRO, Zspeed, Shimano, DT-Swiss, Campagnolo, Garmin, KCNC....
 

Carbon frames

 Niet alleen zijn ze een full-service mechanische werkplaats, Chaos-carbon Bikes is één van de weinige plaatsen met de know-how om beschadigde wielen en carbon frames te herstellen. Zij herlakken en overstickeren het beschadigde gebied, zodat je frame zo sterk en goed als nieuw is!
 

Custom bike fitting

 Chaos-Carbon Bikes is ook gespecialiseerd in custom bike fitting om ervoor te zorgen dat uw fiets optimaal bij je past. Eigenaar Gino Vervecken heeft zo goed als twee decennia ervaring in de fietsindustrie en is een bekende naam op de Belgische markt. Door zijn reputatie om ongeëvenaarde custom bikes te creëren komen veel Belgische profs voor hem persoonlijk en voor de fietsen die iedereen het hoofd doet draaien op fietspaden in Vlaanderen en ver daarbuiten. Via de website https://chaos-carbon.myshopify.com kan je alvast nog meer informatie vinden, en ga zeker eens langs bij Gino in Ham en laat je professioneel adviseren voor de beste fiets op jouw maat!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Chaos-Carbon Bikes bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond