Bruco Car bv

Openingsuren

Maandag 23/05 08:00 - 17:00
Dinsdag 24/05 08:00 - 17:00
Woensdag 18/05 08:00 - 17:00
Donderdag 19/05 08:00 - 17:00
Vrijdag 20/05 08:00 - 15:00
Zaterdag 21/05 Gesloten
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Bruco Cars is the place to be voor je wagen

Bruco Cars in Harelbeke (Bavikhove) is met name een lakspuiterij voor de herstelling van je wagen die tot in de puntjes in orde wordt gebracht. Zij kunnen elke carrosserie herstellen. Eender welk merk, je kan bij Carrosserie Bruco Cars terecht. Naast het verzorgen van al je lakwerken voor wagens spuiten zijn ook radiatoren, meubels,... . 
 

Erkend BMW hersteller

Bruco Cars is van alle markten thuis. Ze hebben de uitgebreide kennis van alle merken van auto's maar hun specialisatie is BMW. Zij zijn erkend als officiële BMW hersteller. BMW heeft geen enkel geheim voor het team van Carrosserie Bruco Cars. 
 

Oldtimers

Naast de auto's van nu zijn ze ook zeer bekend met het herstellen van oldtimers. Dus ben je in het bezig van zo een prachtstuk uit de vroegere jaren en wil je er weer meer leven in brengen, dan ga je gewoon naar Bruco Cars en zij hebben dit in een mum van tijd gefikst. 
 

Vervangwagen

Indien er grotere herstellingswerken nodig zijn aan je wagen hoef je zeker en vast niet te panikeren, Bruco Cars heeft namelijk een vervangwagen voor je klaar staan om je intussentijd uit de nood te helpen tot je wagen klaar is. En dat volledig gratis. Bij Bruco Cars krijg je niets anders dan een hoogstaande service aangeboden. Elke klant is koning bij Bruco Cars. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bruco Car bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond