Bastijns Gebroeders Algemene Bouwonderneming

Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Bastijns Gebroeders Algemene Bouwonderneming

Bastijns Gebroeders Algemene bouwonderneming in Hasselt is een aannemer gespecialiseerd in alle soorten vloer- en wandtegels. Met hun jarenlange ervaring zijn ze de ideale keuze voor de afwerking met tegels van je kleine en grote bouwprojecten, zowel binnen als buiten.
 

Kwaliteitstegels op maat

Van zodra je de showroom binnenwandelt merk je wat een ruime keuze aan verschillende tegels ze aanbieden en deze zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. De wandtegels en vloertegels zijn over het algemeen modern te noemen en het mag dan ook geen wonder heten dat dit bedrijf zich richt op design en topafwerking. Bij Bastijns wordt enkel gekozen voor échte kwaliteit, en dat vertaalt zich onder andere in het grote aanbod van hedendaagse Italiaanse en Spaanse topmerken.


Laat je inspireren en informeren!

Het spreekt voor zich dat je jouw nieuwe tegels eerst in het echt ziet voordat je overgaat tot het maken van je keuze. Het bezichtigen van de imposante showroom op de Genkersteenweg in Hasselt kan na het maken van een afspraak. Het volledige assortiment wordt getoond in een gezellige, creatieve omgeving waar je je kan laten inspireren onder begeleiding van een persoonlijk adviseur. Je wordt ingelicht over de mogelijkheden en krijgt professioneel advies op maat, volledig in de lijn met je voorkeuren, de omgevingsfactoren en je budget.
 

Tegels voor elke toepassing

Bij Bastijns kom je veel meer tegels en opties tegen dan je zou verwachten. Is je badkamer aan vernieuwing toe? Hun keuze aan wandtegels zorgen voor een hygiënische en strakke afwerking van je muren. Ook douchecabines zijn vaak voorzien van betegeling, waarbij het eveneens belangrijk is dat ze omkunnen met het nodige vocht, onderhoudsvriendelijk zijn en vooral een cosmetische meerwaarde bieden op de momenten dat je vooral wil genieten van je me-time.

Praktische ruimtes waarin vooral gewerkt wordt dienen eveneens gemakkelijk te onderhouden zijn. Denk aan de tegels voor de muren van je keuken of de vloertegels in de garage die best wel tegen een stootje moeten kunnen.

Wil je graag een modern terras aanleggen of heb je nog wat wandelpaden nodig in je tuin? Vergeet niet dat deze alle grillen van de seizoenen moeten kunnen doorstaan. Gelukkig is dat nooit een probleem voor de hoogkwalitatieve tegels die gebruikt worden. Voor elke toepassing ben je bij Bastijns aan het juiste adres, zelfs voor het betegelen van professionele bureauruimtes tot extravagante glasmozaïeken. Vraag vrijblijvend hun advies en sta versteld van de vele mogelijkheden.
 

Plaatsing: een ervaren team

Bij Bastijns stopt het niet bij het advies en de verkoop van de vloer- en wandtegels die je gekozen hebt. Wanneer je klaar bent om met je project te beginnen, zorgt een goed opgeleid team met de nodige ervaring voor de perfecte uitwerking van je plannen. De professionals kennen de kneepjes van het vak in verschillende bouwsectoren en zorgen ervoor dat je tegelwerken tot een succesvol einde worden gebracht. Dankzij de constante transparantie ben je continu op de hoogte over het verloop van de werken. Daarnaast bieden zij ook na de werken een topservice aan.
 

Overtuigd? Boek nu je afspraak

Is je keuze reeds gemaakt, kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Twijfel je nog over de juiste aanpak, maak dan gewoon een afspraak voor een bezoek in de toonzaal en profiteer van het professioneel advies. Je kan er terecht op alle dagen behalve zondag.

Ligging en routebeschrijving