Openingsuren

Maandag 03/10 Gesloten
Dinsdag 04/10 09:30 - 18:00
Woensdag 05/10 09:30 - 18:00
Donderdag 06/10 09:30 - 18:00
Vrijdag 30/09 09:30 - 18:00
Zaterdag 01/10 10:00 - 17:00
Zondag 02/10 Gesloten

Info

't Gouden Naaldje helpt je graag verder in hun retoucheshop

Bij 't Gouden Naaldje in Hasselt kan je terecht voor retouches, herstellingen en allerlei stikwerk. Zij werken samen met verscheidene kledingwinkels en kunnen dus ook herstellingen doen aan lederwaren, gordijnen en pels. 
 

Retoucheshop

Ben je op zoek naar een specialist in retouches, dan ben je bij 't Gouden Naaldje op de juiste plaats. Zij helpen je graag verder met aanpassingen aan o.a. broekspijpen, inkorten van mouwen, knopen aannaaien, ritsen instikken en tailles vernauwen. 
 

Herstellen van kleding

Is er een stiksel gelost, een knoop van een hemd of broek, een geblokkeerde rits,... 't Gouden Naaldje is dé specialist in het herstellen van kleding. Bij Kerim zijn jouw kleren in de beste handen. In een mum van tijd heeft hij het probleem opgelost en is je kledij weer zo goed als nieuw. 
 

Herstellen van lederwaren, gordijnen

Lederwaren zijn niet zo makkelijk te herstellen wanneer er stukken aan zijn, 't Gouden Naaldje heeft al het nodige materiaal bij de hand om motorpakken, handtassen,... te herstellen. Ook moeilijke artikelen zoals gordijnen kunnen zij makkelijk herstellen. Daarnaast herstellen ze zelfs pels alsof er nooit iets mis geweest is. 

Prijslijst: http://www.hetgoudennaaldje.be/prijslijst

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Gouden Naaldje ('t) een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews