Openingsuren

Maandag 02/10 Gesloten
Dinsdag 03/10 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag 27/09 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 28/09 10:00 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 29/09 Na afspraak
Zaterdag 30/09 Na afspraak
Zondag 01/10 Gesloten

Foto’s

Info

Schoonheidsinstituut Pastel: Professionele verzorging

Wanneer je op zoek bent naar een schoonheidsinstituut waar je zeker kan zijn van de perfecte gelaatsverzorging, ontharing, manicure of pedicure, littekencorrectie of permanente make-up, dan zit je bij Schoonheidsinstituut Pastel in Hasselt aan het juiste adres. Zaakvoerder en bezielster Ann Vanrusselt startte reeds in 1993 met Pastel en heeft jarenlange ervaring op het gebied van schoonheidsverzorging. Om tot haar huidige niveau te komen volgde Ann heel wat nationale en internationale cursussen. Ze is één van de weinige officieel gediplomeerde geaggregeerde schoonheidsspecialistes in België. Een professionele behandeling op maat is bij Schoonheidsinstituut Pastel in Hasselt dus gegarandeerd. 
 

De gelaatsverzorging die je laat stralen

Een mooie en frisse huid laat je iedere dag opnieuw stralen. Het is belangrijk dat je er gezond en gelukkig uitziet, maar schijn is niet alles: het brengt ook jezelf, je innerlijk en je ziel in balans. Bij Schoonheidsinstituut Pastel wordt er gewerkt met het kwaliteitsgamma van Retipalm Derma Cosmetics, omdat we enkel willen werken met ingrediënten die wetenschappelijk en medisch zijn onderzocht en het bewijs zwart-op-wit werd aangetoond. De snelheid van het verouderingsproces en een groot aantal huidproblemen worden rechtstreeks in verband gebracht met het inwerken van “vrije radicalen” op de verschillende cellen van de huid. Door de verhoogde doorlaatbaarheid van de ozonlaag en de toenemende luchtverontreiniging is de toename van die “vrije radicalen” op korte tijd zo verhoogd dat ze een rechtstreekse aanval plegen op onze huidconditie. Dit heeft er voor gezorgd dat onze huid ondertussen best wel wat hulp kan gebruiken om de toegebrachte schade te repareren en het verouderingsproces tegen te gaan. Retipalm Derma Cosmetics is hierbij een belangrijke ondersteuning voor de huid omdat er gebruik gemaakt wordt van de belangrijkste vitamines die in de huid voorkomen, zoals vitamine A, C, E en betacaroteen. Deze stoffen zijn van vitaal belang in veel metabolische processen met betrekking tot de opbouw en het behoud van een gezonde huid. 

Elke gelaatsverzorging wordt individueel afgestemd op de toestand en de noden van de huid. Onze schoonheidsspecialisten vertrekken dus steeds vanuit de basisverzorging. Naargelang de toestand van de huid kan de behandeling steeds worden uitgebreid of aangepast. Dit hangt af van de noden van je huid, maar evenzeer van externe factoren zoals bijvoorbeeld de seizoenen. 
 

Manicure, pedicure en ontharing

Schoonheidsinstituut Pastel is specialist in het uitvoeren van manicure en pedicure, evenals het plaatsen van kunstnagels. Het is een must om je handen en voeten op tijd te verzorgen om een ruwe huid en kloven te voorkomen, want dit kan leiden tot pijnlijke kwetsuren. Wij dragen graag zorg voor je handen en voeten. Naast een standaard verzorging kunnen wij ook zorgen voor een paraffinepakking, een hand- of voetmassage en het lakken van je nagels. Wie houdt van een beetje meer kan bij ons ook terecht voor het plaatsen van kunstnagels. Of je nu kiest voor een natuurlijke uitstraling, felle kleuren of glitters, wij kiezen steeds voor kwalitatieve en hoogwaardige kunstnagels die worden aangebracht in onze professionele nagelstudio. 

Als je last hebt van ongewenste haargroei kun je ook bij ons terecht. In Schoonheidsinstituut Pastel wordt er gewerkt met hoogwaardige suikerpasta. Daarmee kunnen we zorgen voor de ontharing van je onder- en bovenbenen, boven- en onderarmen, je bikinilijn of oksels. 
 

Permanente make-up

De tijden van uren voor de spiegel staan zijn definitief voorbij wanneer je kiest voor permanente make-up. Het kan zijn dat je geen held bent in het aanbrengen van make-up of er allergisch aan bent, maar misschien heb je gewoon geen zin om iedere dag opnieuw je kostbare tijd voor de spiegel te spenderen om er uit te zien zoals jij dat wil. 

Dankzij onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisten zagen je ogen, lippen en wenkbrauwen er nog nooit zo mooi uit. Met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof gegraveerd. Zo kan de lipomtrek gecorrigeerd worden, de oogcontouren benadrukt of kunnen de wenkbrauwen perfect bijgetekend worden. Als resultaat bekom je een natuurlijk ogende opmaak die wel twee tot vijf jaar meegaat. Inderdaad, in tegenstelling tot een echte tatoeage is permanente make-up niet helemaal definitief. Doordat de pigmentstof niet dieper gaat dan de bovenste huidlaag zal deze door het natuurlijke proces van de celvernieuwing er doorheen de jaren weer afslijten. Maar intussen kun je wel douchen, baden, zwemmen … zonder je ook maar één keer zorgen hoeven te maken over je make-up. Vanaf nu kun je er op ieder moment van de dag onberispelijk uitzien. 
 

Littekencorrectie

Sommige mensen hebben leren leven met de littekens die ze met zich meedragen. Voor anderen blijft een litteken een blijvende herinnering aan een traumatische ervaring. Dit gaat vaak gepaard met onzekerheid. Bij schoonheidsinstituut Pastel in Hasselt hebben ze professionele expertise in littekencorrectie door middel van de Fractional Needle-techniek. Deze speciale techniek is afgeleid van de fractionele lasertechniek en wordt uitgevoerd met een 7-puntsnaald. De naalden staan 1,5 millimeter uit elkaar en maken honderden kleine openingen in de huid. Door het speciale druksysteem kunnen er werkzame bestanddelen in de huid gebracht worden zoals Hyaluronan, Histamine en Retinol. In combinatie met het eigen herstelmechanisme kan dit in enkele behandelingen zorgen voor het terugkomen van de natuurlijke huidskleur en het herstellen van de opperhuid. 
 

Maak een afspraak en genieten maar

Daar wij in Schoonheidsinstituut Pastel steeds op maat van onze klanten werken, kun je bij ons enkel op afspraak terecht. Door onze centrale ligging in het centrum van Hasselt zijn wij gemakkelijk te bereiken en indien je dat wenst, kunnen wij voor jou ook afspraken voorzien na onze reguliere openingsuren. Laat je door ons in de watten leggen en geniet ook nog lang na je afspraak van de resultaten!

Reviews door klanten van Schoonheidsinstituut Pastel

7,8 Erica op 2019-12-11 om 11:43:44
Fijne feestdagen!
9,5 Yolande op 2019-12-10 om 07:34:14
De behandeling is altijd gekoppeld aan een goede babbel
10 Esther op 2019-11-28 om 16:18:13
Al jaren ben ik klant bij schoonheidsinstituut Pastel, en al evenveel jaren word ik vriendelijk, beleefd en zeer professioneel geholpen. Mevrouw kent haar klanten, en zal nooit nalaten te vragen naar het welbevinden en de gezondheid van mezelf, maar ook van mijn partner en kinderen, zeker wanneer ik haar bij een vorige gelegenheid verteld heb over een gezondheidsprobleem of een te ondergaan onderzoek. Ze is zeer geïnteresseerd, maar blijft ook altijd discreet. Kortom, een handelaar waar je met plezier terug naar toe gaat, en die je met overtuiging kan aanbevelen aan familie en vrienden.
9,5 Ann op 2019-11-21 om 19:15:33
Ik hoop nog lang klant te mogen blijven.
9 Tilly op 2019-11-14 om 16:09:55
Prima service!
10 Yolanda op 2019-11-09 om 16:17:06
vriendelijke ontvangst, persoonlijke en fijne behandeling !

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Schoonheidsinstituut Pastel een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond