Wij zijn met jaarlijks verlof van 16 juli 2022  tot 26 juli 2022

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraak
Woensdag 17/08 11:00 - 18:00
Donderdag 18/08 11:00 - 18:00
Vrijdag 19/08 11:00 - 18:00
Zaterdag 20/08 11:00 - 18:00
Zondag 21/08 Na afspraak

Info

Welkom in de wondere babywereld van Sucette

Sucette is een babyboetiek in Hasselt die je laat kennismaken met de mooiste babyartikelen. Bij Aline en Naatje kan je alles vinden en zoeken ze met veel plezier samen met jou een origineel geschenk, mooie kleertjes of de perfecte inrichting van de babykamer. Graag helpen zij je ook met het samenstellen van een geboortelijst. 
 

Babykleren

Elke nieuwe ouder doet zijn/haar baby graag de leukste kleertjes aan. Babyboetiek Sucette heeft tal van mooie pakjes. Ook voor de eerste baby schoentjes ben je bij Aline en Naatje op de juiste plaats. Je kan er merken vinden van o.a. Bébécar, BabyBjörn, Ralph Lauren, Sucette, Natini, PomPetitPom, Bibs en Chloe Baby.
 

Babykamer

De geboorte van je baby komt alsmaar dichterbij en je hebt nog steeds niet de perfecte babykamer gevonden? Breng dan beslist een bezoek aan Sucette. Zij kunnen je als geen ander helpen en adviseren in het kiezen van de juiste babykamer die het best zal passen in de kamer van je toekomstige spruit. Zij hebben reeds een aantal mooie toonzaalmodellen voor je klaar om je alvast een eerste idee te geven.
 

Geboortelijst

Als aanstaande ouder ben je graag voorbereid op het prachtige avontuur in je leven. Sucette adviseert je daarom om toch zeker 3 tot 4 maanden voor je uitgerekende datum een afspraak te maken, zodat je rustig kan bekijken wat je op de geboortelijst kunt plaatsen. 
 

Buggy's, kinderwagens, autostoelen

Vind de beste kinderwagens en buggy's voor jouw baby bij babyspeciaalzaak Sucette. Zij selecteerden voor jou de beste merken met alles erop en eraan om je baby goed te ondersteunen tijdens hun slaap. Ook voor een veilige autostoel bij je bij hen aan het juiste adres. 
 

Babyartikelen

Alles wat je nodig hebt, vind je allemaal bij Sucette. Zij maken het heel makkelijk voor jou om alles voor je baby bij de hand te hebben. Zo hoef jij niet rond te lopen en te zoeken om alles bij elkaar te vinden. Naast de mooiste kleding en babykamers, kan je bij Naatje en Aline terecht voor babyartikelen zoals een babycooksmart, slabbetjes, knuffelberen, draagtassen en nog zoveel meer. 
 

Babyboetiek 0-2 jaar

Ben je net als ons heel nieuwsgierig geworden naar meer, breng dan een bezoek aan Sucette en laat je verrassen door de wondere babywereld die zij voor jou hebben gecreëerd. Een eerste glimp kan je al opvangen op hun website, Facebook en Instagram. Het loont zeker en vast de moeite om een persoonlijk bezoek te brengen aan Sucette in Hasselt. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Sucette een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond