Ad Verwy Paint

Openingsuren

Maandag 20/09 Na afspraak
Dinsdag 21/09 Na afspraak
Woensdag 22/09 Na afspraak
Donderdag 23/09 Na afspraak
Vrijdag 17/09 Na afspraak
Zaterdag 18/09 Na afspraak
Zondag 19/09 Na afspraak

Foto’s

Info

A.D. Verwy Paint

A.D. Verwy Paint in de Molenstraat in Herentals is een familiebedrijf dat schilder- en behangwerken levert van particulieren tot industrie, winkels, woningen en kantoorruimtes, van grote tot kleine projecten en van binnen- tot buitenwerken.
 

Schilder- en behangwerken

Wenst u nieuw behang? Gaat u uw kamer herschilderen, of uw volledig interieur herzien? U kan bij Ad Verwy Paint terecht voor behangwerken en alle schilderwerken van klein tot groot, binnen en buiten. Van uw gevel tot slechts een kleine kamer, of het schilderen van een volledige school: zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op de vakkundige diensten van Ad Verwy Paint in Herentals.
 

Vakmanschap en persoonlijke service

Ad Verwy Paint betrekt zijn klanten graag persoonlijk bij de afwerking van het interieur. Door vakmanschap en jarenlange ervaring wordt er een persoonlijk en vakkundig eindresultaat bekomen, in combinatie met oog voor detail. Er wordt steeds gewerkt met professionele verven en materialen. 
 
Bent u nog op zoek naar een schilder met ervaring om uw woonst te voorzien van nieuwe decoratie? Ad Verwy Paint staat graag tot uw dienst!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief