Openingsuren

Maandag 22/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 23/08 10:00 - 12:3013:30 - 18:00
Woensdag 24/08 10:00 - 12:3013:30 - 18:00
Donderdag 25/08 10:00 - 12:3013:30 - 18:00
Vrijdag 26/08 10:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 20/08 10:00 - 17:00
Zondag 21/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Lingerie Demolder in de Zandstraat in Herentals hebt u een ruime keuze op vlak van lingerie, badmode en nachtkledij in een uitgebreid maatassortiment. Door hun uitstekende service en klantvriendelijkheid weten dames en attente heren al jaren hun weg te vinden naar deze speciaalzaak.

Ga dus zeker langs en ontdek steeds de nieuwste collecties en styling trends! Zij aanvaarden bovendien Herentalse kadocheques.

 

Lingerie

Een vrouw voelt zich zelfzekerder met de juiste outfit en lingerie aan. Met merken als L'Aventure, Chantelle, Lejaby, Marie Jo, Prima Donna, Sloggi, Simone Pérèle, Twist, Triumph en nog vele anderen vindt u bij Lingerie Demolder ongetwijfeld waar u naar op zoek bent. 

U krijgt er desgewenst raad en advies op het gebied van lingeriestyling om zo het perfecte setje mee naar huis te kunnen nemen.
 

Nachtkleding

's Avonds gezellig in de zetel zitten of tot rust komen in je bed begint met het dragen van de juiste kledij. Wanneer je knusse nachtkledij draagt, ben je veel sneller in avondmodus en zal je ook sneller en beter slapen.

In de winkel van Lingerie Demolder vinden we merken als Bisbigli, Canat, Linclalor, Lords&Lilies, Pluto, Pastunette, Ringella, Woody en meer. Deze merken dragen kwaliteit hoog in het vaandel en garanderen jaren slaap- en draagplezier.
 

Badmode

Wanneer het zomert in België of wanneer je op reis gaat naar een warm land, wil je er aan het zwembad of op het strand op je best uitzien.

Lingerie Demolder helpt je graag om het juiste badpak of de juiste bikini uit te kiezen, zodat je ook op locatie kunt stralen. Zomerkleedjes en tunieken in verschillende stijlen kan je hier ook vinden. Zij vertegenwoordigen in hun winkel de merken Anita, Amoena, Antigel, Banana Moon, Canat, Chantelle, Iconique, Kiwi, Lidea, Livia, Marie Jo, Prima Donna, Sunflair, Watercult en nog vele anderen.
 

Allerlei

U kan in de zaak bovendien terecht voor borstvoedingslingerie, borstprotheses en -beha's. Ook corrigerend ondergoed vindt u terug in het grote aanbod.

Bent u nog op zoek naar een mooi setje, een prachtig badpak of bikini, of bent u gewoon benieuwd naar de nieuwste collecties en trends op het gebied van nachtkleding? Ga vrijblijvend langs bij Lingerie Demolder!

 

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Demolder Lingerie & Badmode een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo verder altijd vriendelijk... 9,1 Review door: Leona
doe zo voort !!... 10 Review door: Anja
zo verder doen... 9,9 Review door: Beate
Altijd even vriendelijk.... 9,5 Review door: Martine
Prima service... 9,5 Review door: Liesbeth